Welk reclamemiddel is het meest geschikt?

U heeft een eigen bedrijf en naast de reclame die u middels advertenties en persberichten verspreidt, wilt u beter opvallen. Dat kan op allerlei manieren. Er zijn diverse reclamemiddelen die u in kunt zetten om uw bedrijf zichtbaarder te maken. In dit artikel zetten wij een aantal belangrijke manieren van promotie voor u op een rijtje.

Autobelettering

autoreclame
Autowrapping

Wanneer u bedrijfswagens rond heeft rijden, kunt u deze auto’s slim inzetten als een rijdend reclamemiddel. Door autobelettering te gebruiken, kunt u altijd en overal uw boodschap verspreiden. Zeker als u en uw mensen veel onderweg zijn, is het bereik van deze manier van reclame maken enorm. Maar denkt u er ook eens aan om de auto’s met belettering op een strategische plek te parkeren. Het publiek op een feestdag bij de meubelboulevard is bijvoorbeeld enorm. Daar kunt u met autobelettering slim gebruik van maken!

Gevelreclame

Ook de wanden van uw bedrijfspand is een prima locatie om reclame voor uw bedrijf te maken. Hang bijvoorbeeld lichtbakken aan de gevel met daarnaast slim geplaatste reclameborden. Combineer het met plakletters of verlichte letters en uw bedrijf onderscheidt zich gemakkelijk van alle anderen in de straat. Door gevelreclame te gebruiken, weet u zeker dat iedereen kennisneemt van uw bedrijf.

gevelreclame
Doosletters op frame

Reclameborden

Natuurlijk zijn reclameborden altijd een goed idee om reclame te maken. U kunt simpelweg een bord buiten zetten als u een winkel heeft, maar ze kunnen ook aan de gevel van uw bedrijf bevestigd worden. Daarnaast kunt u ook eens nadenken over de optie om van sandwichborden gebruik te maken. Daarmee kunt u mensen de straat op sturen om zo uw bedrijfsboodschap mobiel aan de man te brengen en aan zoveel mogelijk mensen te tonen. De sandwichborden worden van lichte materialen gemaakt, zodat de borden lichtelijk draagbaar zijn.

 

Beursborden
Beursborden

Spandoeken

Een andere manier van reclame maken die het altijd goed doet, is het ophangen van spandoeken in doekframes. De spandoeken zijn eenvoudig te bevestigen in de frames en u kunt de doeken steeds bij een speciale actie inzetten. Wanneer de actieperiode is verlopen, haalt u het spandoek weer weg zodat alles er weer als vanouds uitziet. De spandoeken kunt u ook bij evenementen inzetten om zo het grote publiek op een drukbezochte plaats te informeren over uw bedrijf. Weten welk reclamemiddel het meest geschikt is voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden eens te bespreken.

spandoeken
Spandoeken in frame

 

Terug naar het overzicht