Welkom bij bosman letters & reklame

Bosman

Aangenaam kennis te maken!

We heten u van harte welkom op onze internetsite! Wij zijn enthousiaste beletteraars die mooie dingen willen maken en realiseren voor een grote diversiteit aan klanten. Als kameleon duiken wij in de ‘huid’ van de klant om voor hun de beste signing te realiseren, toegespitst op de individuele behoefte en uitgangspunten. De doelstelling hiervan is vaak: omzetverhoging en contactintensivering met de doelgroep van de organisatie, dan wel het verhogen van de vindbaarheid van de organisaties waarvoor wij werken. Wij realiseren dit door het maken van goede bewegwijzering, lichtreclames, gevelreclames en raambelettering.

Beletteraars van bijna alle objecten: Bosman Reklame Rotterdam

Bosman Letters is sinds 1970 in de signbranche actief. Oorspronkelijk zijn wij als letterbedrijf begonnen met het verkopen van standaard plakletters en PVC-letters, maar in de loop van de jaren hebben we het productenaanbod fors uitgebreid en zijn wij de producten ook gaan installeren. Hierdoor is een bandbreedte met een hoge dekking ontstaan, waardoor de klant nagenoeg alle sign activiteiten bij één bedrijf onder kan brengen. Werpt u maar eens een blik op onze producten (‘Producten van A – Z’).

Uiteraard is er sinds ca. 30 jaar wel het nodige veranderd in de wijze waarop de signproducten worden vervaardigd. Met name sinds het begin van de jaren tachtig de elektronica haar intrede op de signmarkt deed. Waar voorheen signs handmatig werden gemaakt, zijn er nu al sinds jaar en dag computergestuurde plotters, frees- en lasermachines die letters snijden en naamplaten graveren. Ook full-colourafbeeldingen op groot formaat voor buitengebruik en wallcovering voor binnen worden door onze automatisch gestuurde printers gemaakt. Er komt tegenwoordig geen penseel meer aan te pas.

Bosman vervaardigt zelf de aangeboden producten met eigen beletteraars, waardoor de weg van halffabrikaat naar eindproduct ook intern bewaakt kan worden. Dit betekent voor de klant dat het in eigen atelier vervaardigde product kwalitatief op hoog niveau gehandhaafd kan blijven en de gemaakte afspraken kunnen worden nagekomen. Niet ongenoemd mag blijven, dat vakmensen zich met uw product bezighouden. Ook kunnen wijde producten met onze eigen dienst installeren. Onze ervaren beletteraars  zijn ook allemaal in het bezit van een VCA-certificaat, omdat veiligheid er ook toe doet.

De klant kan bij ons altijd op deskundig advies rekenen. Bosman Letters permitteert zich niet dat de overeengekomen levertijden, die voor u immers van groot belang zijn, worden overschreden.

bosman beletteraars

Bosman Letters houdt de ontwikkelingen op de markt nauwlettend bij. Ze schroomt niet te investeren in nieuwe productapparatuur. Zo zijn er laserapparaten aangeschaft en nieuwe full colourprinters, die ook direct op de diverse plaatmaterialen een full colourprint kunnen aanbrengen.

beletteraars

Wij begroeten u graag in onze uitgebreide showroom, waar onze medewerkers u enthousiast en op deskundige wijze van advies kunnen voorzien en waar u kunt rekenen op een kwalitatief goed geleverd product met snelle doorlooptijden. Een vrijblijvende afspraak op locatie met één van onze beletteraars om de omgevingsfactoren in kaart te brengen voor de gewenste reclame-uiting kan natuurlijk ook. Stuurt u ons een mailtje of bel ons vrijblijvend.

Wij staan voor u klaar!

Ruben Kruizinga
directeur