Onze waarden bepalen hoe wij omgaan met elkaar en onze klanten.

Afspraken nakomen

AFSPRAKEN NAKOMENBosman letters & reklame heeft het nakomen van afspraken hoog in het vaandel staan. Onze filosofie is dat er alleen sprake kan zijn van bedrijfscontinuïteit indien wij doen wat we zeggen. Wij proberen onduidelijkheden te voorkomen. Dit is betrouwbaar en zorgt er voor dat u bij ons terugkomt.

Leveren van kwaliteit

KWALITEITWij gebruiken louter en alleen productiematerialen die hun diensten hebben bewezen in het kader van houdbaarheid en levensduur. Dit geldt ook voor onze installatiematerialen. Bosman is voortdurend bezig materialen te testen op kwaliteit. Het voeren van deze werkwijze zorgt voor een product waarop u kunt vertrouwen.

Gedegen advies

MEEDENKENErvaring telt. Door ruime ervaring denken wij met u mee in oplossingen en kunnen wij ook verschillende alternatieven formuleren voor een uiteenlopend budget. Opdrachten worden goed begeleid met heldere communicatie. Er worden indien van toepassing werktekeningen gestuurd met specificaties ter goedkeuring. Hierdoor geen verrassingen bij Bosman.

Service

SERVICEWij proberen u snel te voorzien van een offerte en een goede doorlooptijd van opdrachten. U wordt spoedig teruggebeld. Tussen actiepunten zit een korte doorlooptijd. Mocht er in de sporadische gevallen na levering en/of installatie iets aan de hand zijn, dan vinden wij het belangrijk te handelen tot uw volle tevredenheid, zodat u ook toekomstig bosman weet te vinden.

Bosman letters en reklame is 45 jaar geleden opgericht en houdt zich bezig met diverse vormen van visuele communicatie. Wij zijn als erkend signbedrijf aangesloten bij de Sibon, kwaliteitskeurmerk voor signbedrijven. Bosman heeft VCA-gecertificeerde medewerkers in dienst. Onze productie en showroom is gevestigd aan de Kiotoweg 349, Rotterdam Noordwest.