Voordelige lichtbakken van topkwaliteit

Bosman Reklame helpt u uw bedrijf professioneel te presenteren door onze voordelige lichtbakken van topkwaliteit. Al vele jaren zijn lichtbakken bekend in de reclamebranche en dat is niet voor niets, ze zijn duurzaam, sterk en vallen op. Wij leveren lichtbakken in enkel- of dubbelzijdige uitvoeringen en maken ze vrijwel altijd op maat. Standaard worden onze lichtbakken gefabriceerd uit geanodiseerd aluminium, of kunststof. Een lichtbak is voor veel gevelreclame een perfecte oplossing. U ziet het vaak genoeg om u heen. Denk bijvoorbeeld aan die verlichte opvallende uithangborden aan gevels. Wij helpen u graag opvallen door uw lichtbakken voor u te realiseren. Wie bieden u de keuze uit diverse soorten lichtbronnen, al is de meest gekozen verlichting vandaag de dag LED verlichting. Deze vorm gaat langer mee en gebruikt minder energie.

Voordelige lichtbakken
Lichtbakken in vorm gezet…

Lichtbakken zijn geschikt voor iedere branche

Of u nu de eigenaar bent van een kantorencomplex, restaurant, kledingwinkel of museum, de lichtbakken van Bosman Reklame zijn geschikt voor iedere branche. Onze klanten zijn voornamelijk mensen uit het bedrijfsleven, maar ook particulieren zijn bij ons van harte welkom om lichtbakken te laten maken. Een groot voordeel is dat u bij ons nooit vastzit aan standaardoplossingen, wij ontwerpen en produceren op maat. Daarom komen we met u altijd tot het beste resultaat. Uiteraard starten we niet zomaar met het fabriceren van een producten. Hier gaat eerst een ontwerpfase aan vooraf. Zodra u akkoord geeft op de schets starten wij met onze werkzaamheden. Als alles naar wens is opgeleverd kunnen onze ervaren monteurs de lichtbakken ook voor u plaatsen.

Voordelige lichtbakken met LED
Lichtbakken voeren wij tegenwoordig uit met LED

Hoogwaardige lichtbakken kopen?

Of u nu kiest voor enkelzijdige, dubbelzijdige, vrijstaande of lichtbakken voor onder een luifel, bij Bosman Reklame bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit en zeer scherpe prijzen. Weet u niet welk soort het beste bij uw situatie past? Vraag ons ervaren medewerkers gerust om advies, zij staan altijd voor u klaar. Bent u benieuwd naar onze aantrekkelijke prijzen? Vraag direct een offerte aan. Wilt u ons werk in het echt bekijken? Breng eens een bezoek aan onze showroom in Rotterdam, hier vindt u diverse reclame-uitingen die wij geproduceerd hebben of bel ons op 010-4119999.

Zie ook onze pagina over lichtbakken:

https://www.bosmanreklame.com/producten-van-az/lichtbakken/