Voor allerlei verfsjablonen of verfmallen kunt u bij Bosman Letters & Reklame Rotterdam goed terecht. Wij maken een verfsjabloon voor zowel meermalig gebruik als voor éénmalig gebruik. Wij maken de sjablonen meestal in 1,5 mm dik brute aluminium of in 2 mm dik hard PVC, voor de sjablonen die u éénmalig gebruikt, passen wij folie toe: sjabloonfolie.

Verfsjabloon, gemakkelijk in gebruik

De letters of het logo wordt uitgespaard uit het vlak van het materiaal wat wij maken. Dus u krijgt een rechthoek of een vierkant met daaruit de letters gespaard.
De mallen kunt u gemakkelijk inschilderen of bespuiten met een spuitbus. De aluminium mallen zijn licht en dus altijd gemakkelijk mee te nemen. Door het duurzame materiaal zijn onze mallen ook nog eens een keer gemakkelijk schoon te maken.

Verfsjabloon
Verfsjabloon uit aluminium

Prijsaanvraag

Als u een prijs wilt aanvragen, meldt dan hoe groot de sjabloon moet worden en de gewenste hoeveelheid. Wij maken de mallen ook in enkele oplages, dus voor 1 sjabloon kun u bij ons ook heel goed terecht. Bezorgen doen wij in heel Nederland en in België.

Verfsjabloon
Sjablonen voor éénmalig gebruik maken wij uit folie.