Terugblik op 2010

Het is niet om de schijn op te houden, maar bosman kan daadwerkelijk terugkijken op een mooi jaar, die voor wat betreft het bedrijfsresultaat nagenoeg gelijk lag aan vorig jaar. Gezien de marktomstandigheden kunnen wij met recht tevreden zijn. Mooie uitgewerkte concepten, kwalitatief hoogstaande, in goede orde geleverde producten en installaties door onze eigen vakmensen maken steeds weer het verschil, c.q. onderscheid ten aanzien van de concurrentie. Wij hebben dan ook wederom in het afgelopen jaar veel nieuwe (vaste) klanten mogen verwelkomen. bosman gaat al 40 jaar heel rustig haar eigen weg, daarbij een gedegen bedrijfsfilosofie handhavend, echter, zonder het oog te verliezen voor nieuwe ontwikkelingen in de markt.
De werksfeer bij bosman is goed en iedere medewerker heeft er iedere dag weer zin in om mooie dingen te maken. Resumerend kan worden gesteld dat het enthousiasme van een geheel team nu eenmaal entamerend werkt op onze clientèle en dus ook op ons resultaat.

Ook voor 2011 zetten wij ons weer bevlogen in om u 100% van dienst te zijn; bosman reklame wenst u een heel goed uiteinde met veel positief perspectief in 2011!

Terugblik op 2010

Terug naar het overzicht