Tekstborden

Wilt u snel een grote groep klanten bereiken zonder dat uw reclamekosten de pan uitrijzen? Denk dan eens aan tekstborden. Tijdelijk of permanent, groot of klein, full colour of zwart-wit: Bosman maakt het! Wij ontwerpen tekstborden uit diverse materialen en kunnen zorgen voor de door u gewenste opdruk.

Naamplaten
Naamplaten helder acrylaat

Wat zijn tekstborden?

Tekstborden zijn er in alle vormen en maten. U kunt denken aan grote, opvallende borden langs de snelweg of langs voetbalvelden. Maar ook kleine naamborden, bijvoorbeeld bij de spreekkamers in ziekenhuizen, vallen onder deze categorie. Tekstborden kunnen dan ook diverse functies hebben, zoals het vergroten van de naamsbekendheid en het informeren van uw klanten. Het grote voordeel van tekstborden? Ze zijn opvallend, functioneel en veelzijdig. En met een klein budget kunt u al een groot publiek bereiken!

Tekstborden laten ontwerpen door Bosman

Het ontwerpen van deze borden vraagt kennis van materialen en ondergronden, creativiteit en deskundigheid. Maar ook ervaring telt. De ruime ervaring van Bosman stelt ons in staat om met u mee te denken, unieke uitingen te ontwerpen en alternatieven aan te dragen voor ieder budget. Wij ontwerpen graag de tekstborden en naamplaten die u voor ogen heeft. Een aantal mogelijkheden die wij u bieden:

  • Ingraveren;
  • Zeefdrukwerk;
  • Full colour;
  • Belettering door middel van zelfklevende folie.
Graveerplaat
Gepolijst messing, ingegraveerd

Wij zorgen graag voor een perfect eindresultaat! Heeft u iets anders in gedachten? Schroom dan niet om dat aan ons voor te leggen. Wij laten al uw wensen uitkomen. Na opdracht maken wij altijd eerst een ontwerp van het beoogde bord, zodat we zeker weten dat uw idee en onze uitwerking op één lijn liggen. Geen verrassingen bij Bosman.

De waarden van Bosman

Onze waarden bepalen hoe wij omgaan met elkaar en met onze klanten:

  • Afspraken nakomen;
  • Leveren van kwaliteit;
  • Gedegen advies;
  • Service.

Overtuigd? Neem contact op met Bosman

Hebben wij u overtuigd van onze eindeloze mogelijkheden voor tekstborden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Maak een afspraak door het contactformulier op onze website in te vullen. Voor vragen of meer informatie kunt u ons ook altijd mailen of bellen (010 – 411 99 99). Wij laten u graag kennismaken met onze creativiteit.

NAAMPLATEN – BORDEN – GRAVEERPLATEN – RECLAMEBORDEN

Terug naar het overzicht