Tekst borden laten maken

tekst borden
Tekstborden met een mooie houtlook…

Of u nu binnen of buiten op wilt vallen, onze tekstborden zorgen ervoor dat u gezien wordt. Het kan gaan om een tijdelijke of permanente aanduiding in een opdruk die u wenst. Dit kan uw logo zijn, een tekst of een combinatie hiervan. Wij houden ons al meer dan 45 jaar bezig met belettering, reclameborden en tekst borden. Tekst borden laten maken kunt u dus met een gerust hart aan de experts van Bosman overlaten. Wij garanderen u een snelle service, topkwaliteit en werken bovendien met gedegen apparatuur.

Soorten tekst borden

Wij zijn in staat de meeste van uw wensen te realiseren. Of u nu een bord of naamplaat wilt laten graveren of kiest voor full colour of zelfklevende folie, wij regelen het voor u. Bosman kan verschillende druktechnieken hanteren voor uw tekstbord. Hoe gaat het in z’n werk? U kiest een materiaal soort, afmeting en het gewenste opschrift. Vervolgens zullen wij een ontwerp maken en dit aan u laten zien. Indien u akkoord gaat, gaan wij voor u aan de slag om het bord conform uw wensen te maken. Als de tekstborden klaar zijn kunnen we deze eventueel ook voor u monteren. Zo weet u zeker dat ze goed bevestigd worden. Bosman beschikt namelijk over een ervaren team monteurs die dagelijks diverse soorten reclame-uitingen ophangen.

 

Graveerplaat uit messing / tekst borden
Graveerplaat uit messing

Tekstborden bestellen?

Zoals u leest is het een uitstekend idee om uw tekstborden te laten maken door Bosman Reklame Rotterdam. Neem direct contact met ons op om uw wensen te bespreken of kom eens langs in onze showroom waar wij u de diverse uitvoeringen kunnen laten tonen. Op maandag tot en met donderdag zijn wij geopend van 09:00 – 17:00. Op vrijdag van 09:00 – 15:00. Wilt u meer weten over onze producten of heeft u een andere vraag? Bel of mail ons gerust. Onze medewerkers staat u graag te woord.

tekst borden
Naamplaten uit helder acrylaat, rondom gepolijst

 

contact opnemen