Stickers drukken

Al meer dan 45 jaar is Bosman gespecialiseerd in het maken van diverse reclame-uitingen. Voor de perfecte combinatie van kwaliteit en doelgerichtheid bent u bij ons dan ook aan het juiste adres. Wij ontwerpen en vervaardigen een zeer gevarieerd assortiment reclameproducten en onze stickers zijn daar een belangrijk onderdeel van. Inmiddels mogen wij onszelf met recht specialist op het gebied van het ontwerpen en drukken van stickers noemen. Om welke kleur en welk formaat het ook gaat; Bosman maak ‘t!

Wat zijn stickers?

Stickers worden gemaakt uit zelfklevende flexibele folie waar een permanente opdruk op toegepast wordt. Stickers hebben wij in verschillende kwaliteiten; wij doen zowel aan zeefdrukopdruk en printopdruk, denk bij verschillende kwaliteiten/uitvoeringen aan:

-Reclamestickers (in kleine of grote oplages)
-Zegelstickers (stickers die breken bij het pulken)
-Keuringsstickers (meestal rond, wordt gebruikt tijdens keuringen van bijvoorbeeld apparaten)
-Pictogramstickers / gevarenstickers (bijvoorbeeld stickers ‘verboden te roken’)
-Plakletters (dan worden de stickers niet bedrukt maar gesneden in vorm, lettervormen en cijfervormen)
Stickers stansen wij regelmatig in vorm, dus wilt u iets anders dan een vierkante of rechthoekige stickers, dan kunnen wij dat goed voor u uitvoeren.

Stickers van hoogwaardige kwaliteit

Er zijn drie factoren waaraan stickers in elk denkbare geval moeten voldoen:

  • Weersbestendig
  • Krasvast
  • Echtheid van kleur

Doordat Bosman uitsluitend met hoogwaardige materialen, apparatuur werkt en kritisch is, voldoen al onze stickers aan deze eisen. Wij werken veelal met vinylstickers die naast bovengenoemde drie factoren ook de vochtbestendigheid garanderen. Vinylstickers zijn voor vele doeleinden toepasbaar. Zo kunt u kiezen uit permanente of afneembare belijming en bieden we niet alleen standaard transparant of wit vinyl, maar kunt u ook kiezen uit diverse andere kleuren.

Stickeradvies op maat

Bosman is expert op het gebied van stickerreclame. We helpen u dan ook graag met het kiezen van de juiste sticker voor het optimaal overbrengen van de door u gewenste reclameboodschap. Het is belangrijk om vooraf te bedenken waar u de stickers voor gaat gebruiken. Is dat binnen of buiten, op een harde of ruwe ondergrond of wilt u de stickers uitdelen? Allemaal vragen waarover u moet nadenken en waarbij we u graag begeleiden. Heeft u interesse? We vertellen u graag alles over de mogelijkheden. Schroom dan ook niet om het contactformulier in te vullen, ons een e-mail te sturen of ons te bellen naar 010 – 411 99 99.

Terug naar het overzicht