Spandoeken

Spandoeken

Spandoeken; een veelgebruikt reclamemiddel waarmee u bijvoorbeeld uw kantoor of bedrijfspand kunt aankleden, zowel buiten als inpandig. Maar waarom zijn spandoeken zo effectief middel? Bosman Reklame legt het u graag uit. Wij zijn al meer dan 45 jaar dé specialist van diverse vormen van visuele communicatie. Bosman Reklame maakt het mooi!

Wat zijn spandoeken?

Dit zijn doeken die meestal bestaan uit 510 grams zeildoek. Dik soort brandvertragend pvc-doek wat ook wordt gebruikt als dekzeilen voor vrachtwagens, bijvoorbeeld. In onze productieruimes hebben we rollen van dit materiaal staan op diverse breedtes. Deze rollen zetten wij in een grote printer die vervolgens de teksten/afbeeldingen op het doek spuit. Na dit proces wordt het doek op maat gesneden en geconfectioneerd. Dit laatste houdt in dat de randen worden gezoomd, waarna er metalen ringen in de randen worden geslagen, dit voor de uiteindelijke fixatie van het doek in bijvoorbeeld een spandoekframe. De toepassingen van onze doeken zijn o.a.:

  • Doeken in muurframes voor buiten of binnen
  • Doeken gebruikt als bouwbord
  • Dubbelzijdige doeken aan RVS-banieruithouders

Spandoeken
Wij maken allerelei soorten banners…

De voordelen van spandoeken

Spandoeken brengen vele voordelen met zich mee. Zo kunnen wij ze bedrukken in iedere gewenste kleur. Tevens is het een relatief goedkope manier van reclame maken, want verhoudingsgewijs in vergelijking tot andere reclame-uitingen zijn doeken relatief goedkoop, terwijl u er toch een grote doelgroep mee bereikt. Je kunt ze daarom ook gemakkelijk vervangen voor bijvoorbeeld een ander doek. Met de spandoeken van Bosman Reklame speelt u zichzelf in de kijker bij consumenten. Door onze professionele en persoonlijke aanpak weten wij uw doelgroep te boeien en te binden, met onze banners van uitstekende kwaliteit en sprankelende opdruk. Interesse? Neem contact met ons op!

Hoe gebruikt u spandoeken

Onze doeken zijn toepasbaar op diverse manieren. Zo kunt u uw logo erop laten drukken of een evenement of andere boodschap afbeelden. Een spandoek is een manier om de identiteit van uw bedrijf uit te dragen. Het geeft uw bedrijfspand karakter, en maakt uw merk sterker. Spandoeken kunt u ook langs snelwegen of andere drukke wegen plaatsen. Zo kunt u bezoekers, klanten of andere geïnteresseerden bijvoorbeeld naar uw opening, markt of evenement trekken.

Meer informatie? Informeer bij Bosman

Bij Bosman Reklame zijn de mogelijkheden voor zeildoeken eindeloos. In de regel bestaan onze spandoeken uit 510 grams zeildoek, voorzien van full color opdruk, rondom gezoomd en voorzien van ringen om het doek. Maar ook maatwerk is mogelijk, wij fabriceren graag een spandoek volledig naar uw wens! Wilt u meer informatie? Neem contact op met Bosman Reklame. Vul ons contactformulier in, stuur een e-mail of bel naar 010 – 411 99 99.

contact opnemen