Spandoeken laten bedrukken

Spandoeken; sinds jaar en dag een veelgebruikt reclamemiddel waarmee u bijvoorbeeld uw kantoor of bedrijfspand kunt aankleden, zowel buiten als inpandig. Maar waarom zijn spandoeken zo’n effectief reclamemiddel? Bosman Reklame legt het u graag uit. Wij zijn al meer dan 45 jaar dé specialist van diverse vormen van visuele communicatie. Bosman Reklame maakt het mooi!

Eindeloze mogelijkheden met spandoeken

Spandoeken van Bosman Reklame brengen vele voordelen met zich mee. Zo kunnen wij ze bedrukken in iedere gewenste kleur. Tevens is het een relatief goedkope manier van reclame maken, want in vergelijking tot andere reclame-uitingen zijn spandoeken goed betaalbaar, terwijl u er toch een grote doelgroep mee bereikt. Je kunt ze daarom ook gemakkelijk vervangen voor bijvoorbeeld een ander doek. Met de spandoeken van Bosman Reklame speelt u zichzelf in de kijker bij consumenten. Door onze professionele en persoonlijke aanpak weten wij uw doelgroep te boeien en te binden, met onze spandoeken van uitstekende kwaliteit en met sprankelende opdruk. Interesse? Neem contact met ons op!

Spandoeken van Bosman Reklame

Onze spandoeken bestaan meestal uit 510 grams zeildoek. Dit is een brandvertragend, stevig pvc-doek dat ook gebruikt wordt als dekzeil, bijvoorbeeld voor vrachtwagens. Bij Bosman Reklame hebben we in onze machineruime hebben rollen van dit materiaal op diverse breedtes in voorraad. Deze rollen worden vervolgens in een grote printer gezet, die teksten en/of afbeeldingen op het doek spuit. Na dit proces wordt het doek op maat gesneden en geconfectioneerd. Dit laatste houdt in dat de randen worden omgezoomd, waarna er metalen ringen in de randen worden geslagen, dit voor de uiteindelijke fixatie van het doek in bijvoorbeeld een spandoekframe. Mogelijke spandoekuitingen zijn:

  • Spandoeken in muurframes;
  • Spandoeken als bouwbord te gebruiken;
  • Dubbelzijdige doeken aan RVS-banieruithouders.

Hoe gebruikt u spandoeken?

Spandoeken zijn toepasbaar op diverse manieren. Zo kunt u uw logo erop laten drukken of een evenement of andere boodschap afbeelden. Een spandoek is een manier om de identiteit van uw bedrijf uit te dragen. Het geeft uw bedrijfspand karakter, en maakt uw merk sterker. Spandoeken kunt u ook langs snelwegen of andere drukke wegen plaatsen. Zo kunt u bezoekers, klanten of andere geïnteresseerden bijvoorbeeld naar uw opening, markt of evenement trekken. Spandoeken zijn daarmee een erg veelzijdig te gebruiken reclamemiddel.

Meer informatie? Informeer bij Bosman

Bij Bosman Reklame zijn de mogelijkheden voor spandoeken eindeloos. In de regel bestaan onze spandoeken uit 500 grams zeildoek, voorzien van full color opdruk, rondom gezoomd en voorzien van ringen om het doek. Maar ook maatwerk is mogelijk, wij fabriceren graag een spandoek volledig naar uw wens! Wilt u meer informatie? Neem contact op met Bosman Reklame. Vul ons contactformulier in, stuur een e-mail of bel naar 010 – 411 99 99.

Terug naar het overzicht