Reclameletters laten maken

Uw bedrijf op de juiste manier onder de aandacht brengen is van groot belang. Het creatieve team van Bosman Reklame helpt u hier graag bij. Van onverlichte tot verlichte letters, beursborden, gevelletters, tot reclame letters op auto’s, Bosman heeft het allemaal voor u. Wij leveren maatwerk voor iedere klant. Al onze reclame-uitingen zijn van hoogwaardig materiaal gemaakt zodat u zeker weet dat het jarenlang meegaat. Uw reclameletters laten maken door Bosman is dus een uitstekend idee.

Soorten reclameletters

Al meer dan 45 jaar houdt Bosman zich bezig met reclameletters. Bij ons bent u verzekerd van een snelle service, hoge kwaliteit en wij werken met de nieuwste apparatuur. Een aantal mogelijkheden op het gebied van reclameletters:

  • Plakletters: gesneden uit dunne zelfklevende folie
  • Kunststof letters (acrylaat 8 mm, acrylaat 19 mm, 10 mm celkern)
  • Doosletters (dikte 80 – 160 mm)
  • RVS-letters (2 of 3 mm, geslepen dan wel spiegelend gepolijst)
  • Aluminium letters (2 of 3 mm)
  • Aluminium sandwichletters (3 of 4 mm).

Voordat wij voor u aan de slag gaan willen we zoveel mogelijk weten over u en uw bedrijf. Gaat het om reclameletters voor een pand dan zijn we benieuwd hoe het pand eruit ziet, waar het staat en we zijn benieuwd naar uw wensen. Op deze manier zijn we in staat om een uiting te produceren die helemaal aansluit op uw onderneming.

Bezoek onze showroom

Wilt u uw reclameletters door Bosman Reklame laten maken? Bel of mail ons gerust. We nemen altijd rustig de tijd voor u om alle mogelijkheden door te nemen. Naast reclameletters bent u bij ons ook aan het goede adres voor badges, beursborden, bewegwijzering, lichtbakken, magneetreclame en verkeersborden. Benieuwd naar wat wij zoal geproduceerd hebben? Kom eens langs in onze showroom in Rotterdam. Wij zijn geopend van maandag tot en met donderdag van 09:00 – 17:00 en op vrijdag van 09:00 – 15:00. Voor advies kunt u altijd contact met ons opnemen, we staan u graag te woord.

contact opnemen