Reclameborden offerte

Reclameborden offerte
Naamplaten uit acrylaat; een mooie uitstraling!

Heeft u een boodschap die u op een goede manier over wil laten brengen? Schakel dan Bosman Reklame in. Al meer dan 45 jaar produceren we met de grootste passie reclameborden uit diverse materialen. Wij vervaardigen en beletteren zelf de aangeboden producten. Hierdoor bewaken wij intern de weg naar het eindproduct. Onze ervaren montagemedewerkers zijn ook allemaal in het bezit van een VCA-certificaat. Wij vinden dan ook dat veiligheid hoog in het vaandel moet staan. Onze reclame experts zijn dagelijks onderweg om de mooiste reclameborden te installeren. Wij bieden verschillende mogelijkheden als het om reclameborden gaat. Wilt u weten wat de kosten hiervan ongeveer zullen zijn? Vraag dan direct een reclameborden offerte aan.

Reclameborden – de mogelijkheden

Bij ons kunt u een keuze maken uit reclameborden met een full colourprint, borden met zelfklevende volvlakbelettering of gevelletters erop gemonteerd. Andere mogelijkheden zijn dik aluminium sandwichmateriaal, duurzaam volkernmateriaal en celkernmateriaal. De specialisten van Bosman werken alleen met hoogwaardige productiemiddelen. Zo weet u zeker dat uw reclameborden van de allerbeste kwaliteit zijn.

 

reclameborden offerte
Reclameborden in een mooi frame

Een hoge attentiewaarde

Vandaag de dag zijn reclameborden nog steeds een uitstekend marketingmiddel. Het zorgt voor een hoge attentiewaarde van uw bedrijf, product of dienst. U heeft bij Bosman de keuze om uw reclamebord zelf bij ons op te halen of door ons bij u te laten bezorgen wanneer het u uitkomt. Hebben wij uw interesse gewekt? Vraag direct een reclameborden offerte aan. Meer reclame mogelijkheden zien? Kom een bezoek brengen aan de showroom van Bosman in Rotterdam. Wij zijn geopend op maandag t/m donderdag van 09:00-17:00 en op vrijdag van 09:00 t/m 15:00, een afspraak maken is niet nodig.

RECLAMEBORDEN – NAAMPLATEN – TEKSTBORDEN – GRAVEERPLATEN – BEURSBORDEN

contact opnemen