Reclame lichtbakken in Rotterdam

Op zoek naar een specialist in reclame lichtbakken in Rotterdam? Maak kennis met Bosman Reklame! Wij maken lichtbakken van aluminium en kunststof in elk gewenst formaat. Om een solide constructie te maken, wordt het inwendige gedeelte van de lichtbakken met hoekprofielen en verticale beugels verstevigd. Een optimale lichtverdeling wordt bereikt door de LED-verlichting in de bakken op een goede manier te positioneren. Doordat wij de bakken aan de binnenzijde wit spuiten, wordt dit effect ook nog eens versterkt. Uw reclame verbruikt ook nog eens weinig stroom door de LED-modules.

lichtbakken

De lichtbakken van Bosman

Het beeld- of het tekstdragend gedeelte van onze reclame lichtbakken bestaat uit een gegoten kwaliteit acrylaat, meestal 4 mm. Het opschrift van de lichtbakplaat vervaardigen wij in fraaie translucente kleuren of een mooie full colour afbeelding. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Wij rekenen graag vrijblijvend het kostenplaatje voor u uit voor onder meer enkelzijdige lichtbakken, luifellichtbakken, dubbelzijdige uitsteeklichtbakken en onze ‘specials’.

Eigen montage-teams

Onze eigen ervaren montage-teams kunnen de lichtbakken voor u installeren. Zo kunnen we alle zorgen bij u uit handen nemen.

Wat kunt u van Bosman verwachten?

  • Meedenken;
  • Servicegerichtheid;
  • Afspraken nakomen;
  • Professionele medewerkers met veel ervaring
  • Goede kwaliteit producten
  • Redelijke prijzen
  • Korte responsietijd
  • Korte doorlooptijd van projecten

Lichtbak

Vraag een offerte aan voor lichtbakken

De mooiste reclame lichtbakken in Rotterdam en omgeving produceren is één van onze specialiteiten. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op indien u vragen heeft. Wij staan u graag te woord en adviseren u over de slimste keuzes voor uw reclame-uitingen. Uiteraard bent u ook van harte welkom een bezoek aan onze showroom te brengen. Hier vindt u diverse voorbeelden van reclame die wij geproduceerd hebben. Kijk ook eens op:

https://www.bosmanreklame.com/producten-van-az/lichtbakken/