Parkeerborden, een functionele markering

Wilt u ook uw parkeerplaatsen op een duidelijke manier gemarkeerd hebben? Bosman Letters levert advies, maakt en installeert parkeerborden voor u. We vinden het belangrijk dat onze parkeerborden duidelijk zijn en degelijk zijn. Meestal worden onze parkeerborden gemaakt uit (gelast) aluminium met zelfklevende plotbelettering er op, belettering dat niet verschiet zoals dat bij printen het geval kan zijn.

Soorten parkeerborden

Het eerste onderscheid dat u kunt maken voor parkeerborden is de plaatsing. Komen de borden vrij te staan, op een stander of op een betonblok? Of komen de borden tegen een vaste ondergrond te zitten, bijvoorbeeld een muur of een hek. Voor al deze uitgangspunten hebben wij een oplossing daar waar het gaat om parkeerborden.

Bij deze een opsomming van enkele parkeerborden die wij maken:

-Borden op 1 staander
-Borden tussen 2 staanders
-Stoeprandborden

-Wandborden
-Betonparkeerborden: borden inclusief betonbroodje
-Borden voor over een biggenrug

De parkeerborden die zijn voorzien van staanders storten wij meestal in het beton. Hiermee bent u verzekerd van een parkeerbord die goed in de ondergrond staat en die niet verzakt of schuin komt te staan.

Parkeerbord P1

Parkeerbord P1 bestaat geheel uit aluminium met een beletteringspaneel 50 x 20 cm, met daarachter een gelaste staander 3 x 3 cm, 120 cm hoog.

Parkeerborden P1
Parkeerbord P1

Parkeerbord model betonbord

Dit bord bestaat uit een betonbroodje 57 xm breed en 16,5 cm hoog, met daaroverheen een gevouwen plaat sandwichmateriaal. Ideaal als u geen wand heeft en geen grond om de borden te kunnen installeren.
Deze borden kunnen direct op stenen klinkers worden verlijmd. Ze zijn ook zeer geschikt om parkeerplaatsen aan te duiden die tegenover elkaar liggen.

parkeerborden betonbord
Betonparkeerbord

Parkeerbord model verkeersbord

Dit model bestaat uit robuust dit aluminium, 2,5 cm dik en is wit gepoedercoat. Dit bord kan mooi op een spijlenhek worden geplaatst, op een lantarenpaal, maar kan ook op een staander worden gezet. We hebben diverse beugels voor onze verkeersborden op voorraad.

Parkeerborden
Parkeerbord model verkeersbord

Parkeerbord stoeprand

Deze parkeerborden zijn speciaal gemaakt om op een stoeprand te verlijmen. Het zijn borden die in een hoek zijn gevouwen en hebben de juiste maat voor een stoeprand. Handig als u nergens anders een plek heeft.

Parkeerborden
Parkeerbord model stoeprand

Mogelijkheden genoeg. Wilt u ook een parkeerprobleem oplossen en zoekt u expertise in het markeren van uw parkeerplaatsen? Neem dan contact met ons op voor een gedegen advies.

Kijk ook eens op onze pagina:

https://www.bosmanreklame.com/producten-van-az/parkeerborden/