Parkeerborden bestellen

U kent ze vast wel, parkeerborden. Zo kunt u bezoekers gemakkelijk aangeven waar ze dienen te parkeren. Bosman levert deze borden in diverse uitvoeringen. Nadat we ze ontworpen en geproduceerd hebben, kunnen wij ze ook voor u instaleren. tevens vervaardigen wij kentekenplaten die als parkeerbord kan worden gebruikt. Wij maken deze borden met een gewenste tekst vanaf een oplage van 3 stuks. Parkeerborden bestellen bij Bosman? Bel of mail ons voor meer informatie.

Soorten parkeerborden

Bij Bosman kunt u terecht voor diverse soorten parkeerborden. We zetten graag een aantal mogelijkheden voor u op een rijtje:

  • Borden op staanders
  • Verkeersborden
  • Platte borden voor tegen de muur
  • Betonparkeerborden
  • Hoekparkeerborden voor tegen de stoepranden

Vraagt u zich af welk soort parkeerbord het meest geschikt is voor uw situatie? Wij komen graag bij u langs om te kijken wat de beste oplossing is. Hierbij spelen de omgevingsfactoren een belangrijke rol. Wat is bijvoorbeeld de ondergrond, hoe hoog komt het bord te hangen en dient de huisstijl worden doorgevoerd op het parkeerbord? Dit zijn allemaal vragen die van belang zijn. Wij begeleiden u graag tijdens dit proces.

Neem contact met ons op

U vraagt zich misschien af: parkeerborden bestellen, hoe gaat dat dan? U kunt contact met ons opnemen via de mail of telefoon. Vertel ons uw wensen en wij stellen een voorstel op maat voor u op. Het is ook mogelijk een bezoek te brengen aan onze showroom in Rotterdam. Hier ziet u vele reclame-uitingen die door ons gemaakt zijn. Voor meer informatie kunt u bellen naar 010-411 99 99.

contact opnemen