Onze waarden!

Betere prestaties neerzetten vergt een goede organisatie. De neuzen van alle medewerkers in een bedrijf moeten dezelfde kant op staan. Onze waarden bepalen hoe wij omgaan met elkaar en met onze klanten…

Afspraken nakomen

Bosman letters & reklame heeft het nakomen van afspraken hoog in het vaandel staan. Onze filosofie is dat er alleen sprake kan zijn van bedrijfscontinuïteit indien wij doen wat wij zeggen. Wij proberen onduidelijkheden te vermijden. Dit is betrouwbaar en zorgt voor klanten die bij ons terugkomen.

Leveren van kwaliteit

Wij gebruiken louter en alleen productiematerialen die hun diensten hebben bewezen in het kader van houdbaarheid en levensduur. Dit geldt ook voor onze installatiematerialen. Bosman is voortdurend bezig materialen te testen op kwaliteit. Deze werkwijze zorgt voor een product waarop de klant kan vertrouwen.

Gedegen advies

43 jaar ervaring telt. Door ruime ervaring denken wij met de klant mee in oplossingen en kunnen wij ook verschillende alternatieven formuleren voor een uiteenlopend budget. Opdrachten worden goed begeleid met heldere communicatie en -indien van toepassing- werktekeningen met specificaties ter goedkeuring. Hierdoor geen verassingen bij Bosman.

Service

Wij proberen u snel te voorzien van een offerte en een goede doorlooptijd van opdrachten. U wordt spoedig teruggebeld. Mocht er in de sporadische gevallen na levering en/of installatie iets aan de hand zijn, dan vinden wij het belangrijk tot volle tevredenheid te handelen zodat de klant ook toekomstig bosman weet te vinden!

Onze waarden!

Terug naar het overzicht