A-bord
A-bord

Een stoepbord kan worden ingezet om een boodschap op een effectieve wijze over te brengen. Een professionele uitstraling is dan een must. Horecagelegenheden maken veel gebruik van een stoepbord om het menu van de dag of speciale acties weer te geven. Ook groothandelaren zetten deze borden in om nieuwe producten te promoten. Stoepborden worden ook wel buitenborden genoemd. Bekijk ons assortiment online en geniet van onze goede kwaliteit-prijsverhouding. Of neem direct contact op om een offerte voor stoepborden te ontvangen.

Ons assortiment

Wij hebben een aantal borden direct op voorraad, hierdoor kunt u een bord snel ophalen of geleverd krijgen. De borden van Bosman hebben de perfecte uitstraling en zijn gemakkelijk in gebruik. Een aantal borden uit ons assortiment:

  • Waterbase;
  • A-bord;
  • Veerbord.

    Stoepborden
    Waterbase

Onze waterbase stoepborden zijn verkrijgbaar in een A0 en A1 posterformaat. Dit stoepbord is voorzien van een stevige pvc waterbase en is inclusief dubbelzijdige kliklijst. De waterbase is te vullen met zand of water zodat deze perfect blijft staan. Onze A-borden zijn leverbaar in A0, A1 en B1 formaat, voorzien van kliklijst en zijn inklapbaar. Het veerbord is tevens verkrijgbaar in A0 en A1 formaat en is voorzien van een H-voet. Voor meer stoepborden breng een bezoek aan onze stoepborden webshop:

http://www.stoepborden-simpel-en-snel.nl/

Offerte aanvragen

Wilt u uw stoepborden laten maken door Bosman? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Bij ons heeft u de mogelijkheid de stoepborden af te halen of te laten bezorgen. Indien u ervoor kiest ze af te halen, laat het ons weten zodat wij ze tijdig voor u klaar kunnen zetten. Wilt u meer reclamemogelijkheden zien? U bent van harte welkom een bezoek te brengen aan onze showroom in Rotterdam. Wij zijn geopend op maandag t/m donderdag van 09:00-17:00 en op vrijdag van 09:00 t/m 15:00. Wanneer u samenwerkt met Bosman, kiest u voor kwaliteit, gedegen advies en meer dan 45 jaar ervaring.

Veerbord
Veerbord

STOEPBORDEN – A BORDEN – VEERBORDEN – SANDWICHBORDEN