Offerte voor reclamebord

Op zoek naar reclameborden op maat? Bosman maakt het voor u! Voor ons is het geen enkel probleem of u een tijdelijke of permanente aanduiding wenst. Wij kunnen dit allebei voor u realiseren. U heeft bij ons de keuze uit diverse materialen en afmetingen reclameborden. Bosman zorgt ervoor dat uw reclamebord volledig naar wens geproduceerd wordt. Wilt u een offerte voor reclameborden aanvragen? Klik dan hier.

offerte voor reclamebord
Reclameborden uit volkern (Trespagelijkwaardig)

Het perfecte reclamebord

Een reclamebord laten ingraveren of kiezen voor belettering door middel van zelfklevende folie, Bosman heeft al deze technieken in huis. Bij ons heeft u de keuze uit vele formaten reclameborden. Al meer dan 45 jaar zijn wij specialist in belettering en reclame. Wij stellen u als klant centraal en laten uw identiteit op een goede manier tot uiting komen. Wij houden hierbij altijd rekening met de laatste trends en ontwikkelingen in de markt. Voor perfecte reclameborden bent u dus bij Bosman Reklame aan het juiste adres.

Wilt u de borden geïnstalleerd hebben? Dan doen wij dat ook voor u. Onze eigen, goed toegeruste montageteams zorgen dat uw borden op een goede manier op zijn plaats terecht komen. Zo ontzorgen wij u; ieder zijn eigen vak!

Reclameborden

Waarom kiezen voor Bosman?

  • Wij komen afspraken na;
  • Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel;
  • Meedenken is bij ons vanzelfsprekend;
  • Servicegerichtheid is onze ‘middle name’
  • We kunnen bogen op meer dan 40 jaar ervaring;
  • Doorlooptijden bij ons zijn kort;
  • Snel antwoord op uw vragen.

Offerte voor reclameborden

Bent u enthousiast geworden over de mogelijkheden die Bosman te beiden heeft op het gebied van reclame? Vraag dan direct een offerte voor reclameborden aan. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Doordat wij de vervaardiging in eigen huis houden, kunnen we producten van topkwaliteit garanderen. Ook het monteren van reclameborden kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. De montagemedewerkers van Bosman zijn allemaal in het bezit van een VCA-certificaat. Bent u benieuwd naar de producten die wij al gemaakt hebben? Breng dan eens een bezoek aan onze showroom in Rotterdam! In onze showroom staan vele producten uitgestald die wij voor u kunnen maken.

reclamebord
Reclambord uit aluminium sandwichmateriaal

 

contact opnemen