Zoekt u een bedrijf dat voor u een perfecte manier uw reclame-uitingen kan bedrukken? Zoek niet verder. Bosman zorgt voor een goede zichtbaarheid van uw product of organisatie. Al meer dan 45 jaar zijn wij gespecialiseerd op het gebied van reclame. Of u nu een (raam-)sticker of complete lichtreclame nodig heeft, wij regelen het voor u! Dagelijks installeren wij diverse gevelreclames door het gehele land.

De mogelijkheden bij Bosman

Wij vinden reclame net zo belangrijk als u! Een reclame-uiting is pas succesvol wanneer het de doelgroep aanspreekt. Wij denken graag met u mee over de beste reclame-uiting voor uw organisatie. Indien u een afspraak met ons inplant, komen wij de locatie bezichtigen, nemen wij de omgevingsfactoren op, maken een voorstel op maat en gaan bij goedkeuring direct voor u aan de slag.

Al onze producten zijn gemaakt van duurzaam en kwalitatief materiaal, zodat u weet dat uw reclame-uiting jarenlang meegaat. Een greep uit onze reclame-uitingen die we maken:

  • Plakletters
  • Raambelettering
  • Reclameborden
  • Gevelreclame
  • Spandoeken
  • Reclame zuilen
  • Magneet reclame

Bosman houdt zich al jaren bezig met het ontwerpen en vervaardigen van allerlei soorten reclame-uitingen. Ga met ons de uitdaging aan en wij zorgen voor een prachtig eindresultaat! Wij leveren maatwerk en geven u gedegen advies.

doosletters met LED
doosletters met LED

Meer weten over onze mooie reclame-uitingen?

Al onze reclame-uitingen worden met precisie vervaardigd door vakmensen die uitsluitend werken met moderne computergestuurde apparatuur. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen en wilt u meer weten over wat voor soort reclame-uitingen wij voor u kunnen bedrukken? Neem contact met ons op via de mail of vul het contactformulier volledig in. Bellen behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden, onze professionele medewerkers staan u graag te woord. Om geheel vrijblijvend kennis te maken bent u van harte welkom in onze showroom in Rotterdam. Samen met u bedenken we op welke manier we de reclame en uitstraling van uw bedrijf kunnen verbeteren.

spandoekframes
spandoekframes