Nieuwe huisstijl voor HOLS accountants

Creatieve Zaken brand & corporate identity in Rotterdam bedacht voor HOLS accountants en belastingadviseurs een mooie, frisse en toegankelijke huisstijl. Samen met HOLS kozen zij Bosman Letters & Reklame Rotterdam uit om de gevelbelettering te realiseren. De belettering bestond uit freesletters en logo’s, 8 mm dik door-en-door gekleurd acrylaat. Door de aangebrachte afstandsnoppen op de achterzijde, bestaat er een mooie reliëfwerking op de gevel. Het onderschrift ‘accountants, bedrijfs- en belastingadviseurs’ vervaardigden wij -vanwege de kleine letters- uit zelfklevende folie die wij aanbrachten op een transparante PVC-strook.

Gevelletters 8 mm acrylaat
Mooie gevelreclame in goede verhoudingen valt op!
Freesletters aangebracht op 'de toren'
Freesletters aangebracht op ‘de toren’

Op het hoge gedeelte van het gebouw, ook wel ‘toren’ genoemd, brachten wij het beeldmerk aan op twee zijden. Door de hoge plaatsing en het formaat is HOLS al van verre zichtbaar. De logo’s completeren mooi de gevelreclame aan de voorzijde en verbinden als het ware de toren met de voorgevel.
Wilt u ook beter zichtbaar zijn voor uw klanten of heeft u een nieuw bedrijfspand waar het logo op moet komen? Bosman Letters & Reklame kan u adviseren op allerlei mogelijkheden op het gebied van gevelletters. Wij nemen het hele proces van advies tot aan de montage uit handen. We maken en installeren alles met onze eigen productieteams, zodat we de kwaliteit, prijs en de planning op een goede manier in de hand hebben.

Wij maken uiteraard niet alleen gevelletters uit acrylaat; u kunt ook bij ons terecht voor:
-RVS-, stalen en aluminium letters
Doosletters
-Letters uit aluminium sandwichmateriaal
-Kunststof letters

Terug naar het overzicht