Nieuwe gevelletters Duivenvoorde

Voor WoonInvest te Leidschendam maakten wij voor het complex Duivenvoorde een geheel nieuwe gevelreclame. De oude gevelletters werden verwijderd en de ondergrond werd schoongemaakt. Wij maakten een mooi groot logo van twee verweven duiven uit 8 mm dik acrylaat met daaronder de tenaamstelling ‘Stichting Duivenvoorde, vertrouwd wonen’. De gevelreclame is maar liefs 11 meter breed!

De opdracht die wij meekregen luidde ook dat de gevelletters ‘s avonds verlicht zou moeten zijn. Bosman stelde voor de reclame aan te lichten door middel van krachtige, maar energiezuinige LED-spots. Deze lampen installeerden wij op het dak, zodat de behuizing van deze lichtbron overdag niet zichtbaar is. De twee gebruikte sterke LED-spots zijn zoals genoemd weliswaar energiezuinig, maar ze stralen de gevelreclame op een mooie manier aan. Ze zijn uitgevoerd met een tijdschakelaar en schemerschakelaar, dus ze zijn flexibel in gebruik.

gevelletters van Bosman Reklame
Gevelletters 8 mm dik aangelicht door LED-spots

Staat u ook voor de vraag hoe u het beste uw logo of naam van uw organisatie op uw gebouw wilt hebben? Heeft u hiervoor allerlei wensen? Schakel dan Bosman Letters & Reklame Rotterdam in voor een vrijblijvend advies bij u op locatie. Bosman Reklame is al 45 jaar gespecialiseerd in het maken en monteren van allerlei gevelletters. Uw wens is bij ons in goede handen.

Bosman reklame, voor gevelletters, gevelreclame, lichtreclame en buitenreclame.

Terug naar het overzicht