Neonreclame

Als u het de specialisten vraagt, dan wordt neonreclame gezien als één van de mooiere vormen van lichtreclame. Heeft u interesse in veelzijdige lichtreclame die als toegevoegde waarde dient voor uw bedrijf? Neem dan gerust contact op met Bosman Letters. Als lichtreclamespecialist met jarenlange ervaring beschikken wij over gegronde kennis op het gebied van ontwerp, productie van het glas en de plaatsing van neonreclame op uw winkel of bedrijfspand. Ontdek wat de magistrale uitstraling van neon voor uw bedrijf kan betekenen en laat u adviseren door één van onze neonexperts.

Wat is neonreclame?

Lichtreclame is buitenreclame in de vorm van lichtgevende objecten. Het is ontstaan uit de behoefte van organisaties om zich duidelijk te laten zien, ook in het donker. Neon is uitgevonden door de Fransman Georges Claude. Neonreclame bestaat uit glazen buizen die in een bepaalde (letter-)vorm wordt geblazen. In de regel zijn de buizen 18 mm dik. Na het vormen van de glazen buizen door verhitting, wordt er in de buizen neongas (of een ander edelgas) geblazen. Met behulp van een transformator wordt er hoge spanning aan de uiteinde van de buizen doorgevoerd, waardoor het gas in de glazen buizen door gasontlading wordt opgelicht. Verschillende kleuren neon kan worden verkregen door menging van verschillende gassen.

BIBLIOTHEEK NEON
neonreclame voor de Bibliotheek Rotterdam

De mogelijkheden van neonreclame

Neonreclame kan op verschillende manieren worden uitgevoerd:

  • Als enkellijns neoncontour op een doosvorm
  • Voorgemonteerd in of op een transparante pvc-behuizing
  • Als uitwendige lijn rond een letter- of logovorm
  • Als uitwendige lijn als neoncontour rond uw pand
  • Als inwendige neon in een verdikte letter

Hoe passen we neonreclame toe?

neon CRAZY PIANO'S 3
Neonreclame voor Crazy Piano’s

Na het vormen van het neonglas in letters of uw logo kan deze op een reclameplaat worden voorgemonteerd of kan het glas op een verdikte letter worden gemonteerd met als eindresultaat het gehele tekst of logo van uw organisatie; klaar om op uw bedrijfspand gemonteerd te worden.
Neon wordt vaak gemonteerd op doosletters met een diepte van onder meer 120 mm. Wilt u ‘stekkerklare’ neonverlichting, dan is het verstandig om te kiezen voor neon in glasheldere acrylaten bakken met opstaande rand, waarin de transformator zit verwerkt. Deze neonreclame kan namelijk direct op het lichtnet worden aangesloten. Diverse organisaties waaronder de Hogeschool Rotterdam, Crazy Piano’s en het Concertgebouw Amsterdam gingen u voor omdat zij interesse hadden in neonreclame en vertrouwen hadden in Bosman Letters Rotterdam voor de productie en montage.

Interesse? Neem contact met ons op!

Ook voor u gaan wij graag aan de slag! Bosman Reklame is u graag van dienst als het gaat om het juiste advies ten aanzien van neon. Kies ook voor één van de mooiste vormen van lichtreclame en ontdek de vele mogelijkheden die neonverlichting u biedt. In onze voorstellen staan wij voor goede prijs-kwaliteitsverhoudingen. Meer interesse? Vul het contactformulier in, stuur ons een e-mail of bel naar 010 – 411 99 99 om met onze servicegerichte mensen in contact te komen.

Terug naar het overzicht