Neonreclame Rotterdam

Gemiddeld ziet een mens tot wel 3000 reclame-uitingen per dag voorbij komen. U vraagt zich wellicht af hoe u als organisatie nog kunt opvallen. Daar heeft Bosman Reklame een effectieve oplossing voor. Met onze eindeloze mogelijkheden voor neonreclame in Rotterdam speelt u uzelf gegarandeerd in de kijker van uw doelgroep. Met onze jarenlange ervaring zijn wij uw specialist in neonreclame. Wij weten precies waar de grens ligt tussen effectief communiceren en ‘overschreeuwen’. Onze vakmensen beschikken over de juiste kennis met betrekking tot ontwerp, productie en plaatsing. Wilt u weten op welke manier neonreclame voor u van toegevoegde waarde kan zijn? Neem contact met Bosman op!

Waarom neonreclame in Rotterdam?

Volgens de kenners heeft neonreclame de toekomst. En daar zijn wij van Bosman Reklame het helemaal mee eens. Al vele organisaties gingen u voor, zoals het Concertgebouw Amsterdam, Hogeschool Rotterdam en Crazy Piano’s. Wij zetten graag de voordelen van neonreclame voor u op een rij:

  • Neon is duurzaam;
  • Neon geeft een professionele uitstraling;
  • Neon verhoogt de attentiewaarde;
  • Neon kan worden verkregen in diverse kleuren, door de menging van gassen;
  • Neon is veilig, niet brandbaar en explosief.

De mogelijkheden van neonreclame zijn bij Bosman Reklame eindeloos. Wij voeren uw neonreclame graag enkellijns voor u uit, maar ook als uitwendige lijn rond een letter- of logovorm of als inwendige neon in een verdikte letter is mogelijk. Heeft u zelf ideeën? Ook dat is geen probleem, deel ze gerust met ons! Wij deinzen niet terug voor een flinke uitdaging en zijn gespecialiseerd in het leveren van maatwerk!

Meer weten?

Hebben wij uw interesse gewekt met de eindeloze mogelijkheden voor neonreclame in regio Rotterdam? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen u graag alles over onze werkwijze, technieken en prijzen. Ook voor u kunnen wij een ontwerp volledig naar wens produceren. Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in of bel naar 010 – 411 99 99. Onze professionele vakmensen voorzien u graag van advies op maat. Bosman Reklame is uw specialist in neonreclame!