Neonreclame offerte aanvragen

Een van de meest traditionele vormen van reclame is neonreclame. Ook vandaag de dag zien we dat er nog veel gebruik wordt gemaakt van neonreclame. Dit laat u natuurlijk aan een ware professional als Bosman over. Wat nou precies goede neonreclame is? Dat is reclame die perfect aansluit op uw wensen en identiteit. Wij garanderen u dit. Het is ons doel om uw organisatie zo goed mogelijk onder de aandacht te brengen. Wilt u een neonreclame offerte aanvragen? Klik dan hier.

Verschillende soorten neonreclame

Een bedrijf dat er visueel sterk en verzorgd uitziet maakt een betere indruk op de consument. Wij zetten onze expertise in om uw visuele uitstraling te verbeteren. Tijdens dit proces stellen we u en uw onderneming centraal. Om een product af te leveren dat volledig aansluit op uw wensen staan wij zo dicht mogelijk bij de klant. Neonreclame is in onze ogen één van de mooiste vormen van lichtreclame.
Het is namelijk helder, subtiel en sfeervol. Neonreclame kan op verschillende manieren worden uitgevoerd:

  • Neonreclame voorgemonteerd in een heldere acrylaten bak;
  • Neonreclame als inwendige neon;
  • Neonreclame als uitwendige lijn rond een letter-, logovorm of als neoncontour op uw pand;
  • Neonreclame als een enkellijns neoncontour op een doosvorm.

Neem vrijblijvend contact op

Bosman heeft vandaag de dag ook neonsimulatiebuizen opgenomen in het assortiment. Wij monteren LED verlichting in deze witte pvc buizen. Organisaties als Crazy Piano’s en de Hogeschool Rotterdam hebben er al voor gekozen hun neonreclame bij Bosman te laten produceren. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Twijfel niet en kies er voor een neonreclame offerte aanvragen. U kunt ook contact met ons opnemen door te bellen naar 010-411 99 99 of stuur ons een mail. Wij helpen u graag verder en denken altijd met u mee om tot het beste resultaat te komen. U bent uiteraard ook van harte welkom om een bezoek te brengen aan onze showroom in Rotterdam. Deze is geopend van maandag t/m vrijdag tussen 09:00-17:00.

contact opnemen