Neonreclame laten maken

Neonreclame is een echte aanwinst voor uw bedrijf. Het is een ware eye-catcher. Er zijn veel verschillende vormen en maten mogelijk voor neonverlichting. Neonreclame is te verwerken op daken, gevels, zuilen en luifels. Ondanks dat het één van de oudste reclamevormen is, blijft neonreclame ook vandaag de dag nog veel voorkomen. Bij Bosman snappen we dat heel goed. Het geeft een unieke uitstraling van uw pand. Neonreclame laten maken kunt u met een gerust hart aan de specialisten van Bosman Reklame overlaten.

Uitvoeringen neonreclame

Wist u dat neonreclame ook een energievriendelijke vorm van lichtreclame is? Bovendien is de lichtintensiteit ongeëvenaard. Bosman verwerk neon tot de volgende uitingen:

  • Neon als een enkellijns neoncontour op een doosvorm
  • Neonreclame voorgemonteerd in een doorzichtige bak/doos
  • Neonletters als uitwendige lijn rond een letter, logo of als neoncontour op uw pand
  • Neon als kunst

Wij monteren neon op of in doosletters. Deze hebben een diepte van 120 mm. Daarnaast vindt u ook neon simulatiebuizen in ons assortiment. In deze witte buizen monteren wij LED-verlichting.

Passende neonreclame

Goede neonreclame is een weerspiegeling van uw identiteit als bedrijf. Een organisatie die er visueel sterk uitziet maakt namelijk een betere indruk bij consumenten. Een aantal tevreden klanten die voor onze neonreclame hebben gekozen zijn Crazy Piano’s en de Hogeschool van Rotterdam. Bij Bosman stellen we uw wensen centraal. We denken graag met u mee om tot het beste resultaat te komen. Zelf zijn we van mening dat neonreclame één van de mooiste reclamevormen is. Het is helder, subtiel en sfeervol. Uw neonreclame laten maken door Bosman is een goed idee. Vertel ons uw ideeën via de mail, telefoon of vul het contactformulier op de website in. We heten u ook van harte welkom in de showroom van Bosman in Rotterdam. Hier worden diverse reclame-uitingen gepresenteerd die wij geproduceerd hebben.

contact opnemen