Neonreclame laten maken

De meest traditionele vorm van lichtreclame is neonreclame. Uw neonreclame laten maken laat u natuurlijk aan een specialist als Bosman over. Wat houdt goede neonreclame eigenlijk in? Een perfect passende lichtreclame door middel van neon die volledig aansluit op uw wensen en identiteit. Bij Bosman bent u daar van verzekerd. Wij zorgen ervoor dat uw organisatie pas écht goed onder de aandacht komt.

Neonreclame in verschillende uitvoeringen

Wist u dat een bedrijf dat er visueel sterk en verzorgd uitziet een betere indruk op de consument maakt? Wij zetten onze expertise in om uw visuele uitstraling te verbeteren. U staat bij centraal. Wij staan namelijk het liefst zo dicht mogelijk bij de klant, om een product af te leveren dat volledig aansluit op uw wensen. In onze ogen is neonreclame een van de mooiste vormen van lichtreclame. Klassieke neonverlichting is namelijk helder, subtiel en sfeervol. Neonreclame kan in diverse manieren worden uitgevoerd:

  • Neonreclame voorgemonteerd in een heldere acrylaten bak;
  • Neonreclame als inwendige neon;
  • Neonreclame als uitwendige lijn rond een letter-, logovorm of als neoncontour op uw pand;
  • Neonreclame als een enkellijns neoncontour op een doosvorm.

Bosman: uw specialist in neonreclame

Wij hebben tegenwoordig ook neonsimulatiebuizen in ons assortiment. In deze witte pvc buizen monteren wij LED verlichting. Diverse organisaties als Crazy Piano’s, Hogeschool Rotterdam en het Concertgebouw Amsterdam hebben hun neonreclame al bij Bosman laten maken. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Aarzel niet en neem contact met ons op. Dit kan door het formulier op onze website in te vullen, te bellen naar 010-411 99 99 of stuur ons een mail. Onze medewerkers staan u graag te woord en denken altijd met u mee. U bent uiteraard ook van harte welkom om een bezoek te brengen aan onze showroom in Rotterdam. Deze is geopend van maandag t/m vrijdag tussen 09:00-17:00.

contact opnemen