Neon reclame laten maken

Bosman is een specialist in neonreclame. Bij ons kunt u op maat gemaakte neonreclame laten maken. We regelen alles voor u, van ontwerp tot productie en plaatsing. Neon is een prachtige eye-catcher, duurzaam en biedt vele mogelijkheden. Een gasontlading in een buis vol neongas veroorzaakt het licht van neon. De gasontlading ontstaat door het creëren van een hoge spanning. Neon glas voor neonreclame wordt nog altijd met de hand gemaakt. Deze techniek vergt veel oefening. Gelukkig hebben we bij Bosman al meer dan 45 jaar ervaring in de reclamebranche.

Verschil neon en LED

Wij krijgen vaak de vraag: “Wat is het verschil tussen neon en LED?”. We zetten graag een aantal verschillen voor u op een rijtje. Ten eerste heeft neon verlichting vaak een iets mooiere uitstraling dan LED en is het duurzamer. Het licht van neon is warm en uitnodigend. Tevens zijn de kleuren helder en geeft het mooi licht af. In vergelijking met LED is neon ook duurzamer. Het oude neonglas kan namelijk op een milieuvriendelijke wijze worden verwerkt. Dit is nog niet mogelijk bij LED. Een ander belangrijk punt zijn de verbruikskosten. Neon heeft meer Volt nodig dan LED. De verbruikskosten van LED zijn dus lager. Wel is het belangrijk om te benoemen dat de kosten de afgelopen jaren steeds meer op één lijn komen te liggen. LED heeft een grotere lichtsterkte nodig dan neon.

Uw specialist in reclame

Wilt u uw neonreclame laten maken door Bosman? Bel of mail ons dan. Op basis van uw wensen stellen we een offerte op maat voor u op. De totale prijs is afhankelijk van verschillende factoren. Denk aan het aantal neon letters en de complexiteit van het plaatsen ervan. Gelukkig bent u bij ons altijd verzekerd van een scherpe prijs en de beste kwaliteit. Geef uw pand ook de professionele uitstraling die het verdient en ga de samenwerking met Bosman aan.

contact opnemen