Naamplaten laten maken

Bent u op zoek naar een specialist in het maken van naamplaten voor uw organisatie? Bij Bosman Reklame bent u aan het juiste adres. Bij ons kunt u kiezen uit diverse materialen en modellen. Al meer dan 45 jaar houden wij ons bezig met belettering en reclame-uitingen. Een goede naamplaat laat zien waar u als bedrijf gevestigd bent en zorgt voor herkenbaarheid. Zo maakt u een goede indruk bij klanten. Dankzij onze in-store zeefdrukkerij, graveerinrichting, plotterij en full colourafdeling zijn wij in staat allerlei naamplaten te maken die aan uw wensen voldoen. Naamplaten laten maken kunt u dus met een gerust hart overlaten aan Bosman Letters & Reklame.

naamplaten

Mogelijkheden naamplaten

Naamplaten kunnen wij maken uit volkern, aluminium of helder acrylaat. Hierop brengen wij folies aan. Dit kan een full colourprint zijn of plakletters. Ook graveren is mogelijk bij Bosman. Opschriften worden met een computergestuurde frees in plaatmateriaal gegraveerd. Vervolgens lakken we de opschriften in kleur in. Bosman kan ook graveren in hard pcv, messing en RVS. Onze naamborden hebben een mooie dieptewerking.

acrylaatplaten

Naamplaten en meer

Wij zorgen ervoor dat elke naamplaat mooi wordt afgewerkt. Hiervoor hebben we diverse bevestigingsmaterialen zoals afdekdopjes en afstandsnokken. Wist u dat Bosman ook de montage van uw naamplaten kan verzorgen? Wij beschikken over een montage-team. Zij staan voor u klaar om op professionele wijze uw naamplaat te monteren. Wilt u meer informatie over naamplaten laten maken? Neem gerust contact met ons op, wij bespreken graag wat we voor u kunnen betekenen. Naast naamplaten kunt u ook terecht voor reclameborden voor uw gevel. Deze zijn een stuk groter waardoor u nog meer op kunt vallen. Bent u benieuwd naar de producten die wij geproduceerd hebben? Breng gerust een bezoek aan onze showroom!

NAAMPLATEN – GRAVEERPLATEN – TEKSTBORDEN – SIGNING – BELETTERING

contact opnemen