Naamplaat laten maken?

Wij begrijpen heel goed dat u gezien wilt worden. Een naamplaat maken laat u daarom over aan de professionals van Bosman Reklame. Jaar in jaar uit ontwerpen, produceren en monteren wij naamplaten op maat. Dankzij onze indoor zeefdrukkerij, graveerinrichting, plotterij en veelzijdige printers, zijn wij in staat naamplaten te maken in allerlei uitvoeringen. Goede naamplaten zorgen voor herkenbaarheid en laten bezoekers weten waar u als bedrijf zijnde gevestigd bent. Wij helpen u graag een goede indruk bij uw klanten te maken. Het maken van naamplaten kunt u dus met een gerust hart overlaten aan de professionals van Bosman.

Een naamplaat uit plexiglas
Een naamplaat uit plexiglas

De eindeloze mogelijkheden van naamplaten

Maak aan ons uw wensen kenbaar en wij maken een ontwerp voor u. Het is ook mogelijk om met een eigen design te komen. Wij kunnen naamplaten produceren naamplaten in allerlei materialen. Voorbeelden hiervan zijn aluminium, volkern of helder acrylaat. Hierop worden folies aangebracht. Dit kunnen plakletters of een full-colourprint zijn. Graveren in plaatmateriaal is ook mogelijk. Met behulp van een computergestuurde frees graveren we opschriften en lakken deze in kleur in. Bosman biedt de mogelijkheid te graveren in aluminium, acrylaat, messing, hard pvc, messing en RVS.

Messing naamplaten
Messing naamplaten

Montagemateriaal voor uw naamplaat

Niet alleen zorgen we voor een naamplaat die perfect bij uw bedrijf past, onze naamplaten worden ook nog eens mooi afgewerkt. We hebben hiervoor verschillende soorten bevestigingsmaterialen beschikbaar zoals afdekdopjes en afstandsnokken. Ook de montage van naamplaten nemen we graag voor onze rekening. Ons vakkundige team monteert dagelijks diverse soorten reclame-uitingen. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Wij maken namelijk ook:

-Lichtreclames
-Bewegwijzering
-Gevelletters
-Lichtbakken
-Reclameborden

Neem gerust contact met ons op of kom eens langs om de mogelijkheden te bespreken. Om een goed beeld te krijgen van ons werk, nodigen we u van harte uit een bezoek te brengen aan onze showroom in Rotterdam.