Naambadge online kopen

Om makkelijk kenbaar te maken wie u bent en waar u vandaan komt zijn naambadges ideaal. Ze zijn aanwezig, maar toch klein en bescheiden. Zo maakt u op een perfecte manier uzelf zichtbaar. Al meer dan 45 jaar zijn wij specialist op het gebied van communicatie en reclame. Wilt u een naambadge online kopen? Dat kan! Vertel ons uw wensen en wij zorgen ervoor dat uw boodschap perfect overgebracht wordt.

Onze professionele naambadges

Al vele jaren ontwerpen en produceren wij naambadges in diverse formaten. Elke naambadge is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast worden de badges met uiterste precisie vervaardigd door vakmensen. Zij werken uitsluitend met modern computergestuurde apparatuur. Een aantal mogelijkheden:

    • Aluminium badges met ingegraveerd logo
    • Kaarthouderbadges om zelf een uitdraai in te doen
    • Aluminium profielbadges met ingestoken naamkaartje
    • Badges met full colour opdruk uit PVC

Als bevestiging kunt u kiezen uit een speld, klem, of magneetbevestiging. Heeft u interesse? Kom langs of maak een afspraak.

Bezoek onze showroom

Met een naambadge verhoogt u het vertrouwen en communicatie. Wij vervaardigen naambadges die klasse en kwaliteit uitstralen. Wilt u een naambadge online kopen bij Bosman? Vraag direct een offerte aan. Upload hierbij de bestanden van uw ontwerp. Wij komen met een passend voorstel op maat bij u terug. Heeft u advies nodig? Neem gerust contact met ons op. Vul het contactformulier op onze website in of bel naar 010 411 99 99. Onze medewerkers staan u graag te woord en denken altijd met u mee. U bent ook van harte welkom een bezoek te brengen aan onze showroom in Rotterdam. Hier vindt u diverse reclame-uitingen die wij geproduceerd hebben. Wij zijn op maandag t/m donderdag van 09:00-17:00 geopend en op vrijdag van 09:00-15:00. Al uw wensen op het gebied van reclame en communicatie kunt u met een gerust hart aan Bosman overlaten.

contact opnemen