Magneetreclame kopen

U wilt uw reclame graag op uw voertuig afgedrukt hebben en tevens wisselen van reclame? Geen probleem. Bij Bosman kunt u diverse magneetreclame kopen. Bekijk ons aanbod magneetplaten eens. Dit is dé oplossing indien u tijdelijke reclame op uw auto wilt. Bosman levert al jaren lang flexibele magneetborden. Deze hebben een standaardafmeting van 60 x 30 cm. Bent u op zoek naar een ander formaat? Bij ons is alles mogelijk.

Magneetreclame: klasse en kwaliteit

Uw boodschap is in ieder ontwerp uit te dragen, dankzij de magneetplaat. Onze magneetreclame kan verwerkt worden op touringcars, auto’s, displays en borden. Bij Bosman werken we uitsluitend met computergestuurde moderne apparatuur. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u magneetborden van een hoge kwaliteit ontvangt. Naast magneetreclame zijn wij ook gespecialiseerd op het gebied van gevelletters, raamfolie, spandoeken, beursborden, stickers en verkeersborden. Wij hebben door jarenlange ervaring expertise opgebouwd op het gehele reclame vakgebied.

Als u kiest voor Bosman, dan kiest u voor:

  • Kwaliteit;
  • Snelle levering;
  • Persoonlijk advies;
  • Meer dan 45 jaar ervaring;
  • Moderne apparatuur.

Vraag direct een offerte aan

Bent u enthousiast geworden over de mogelijkheden die magneetreclame biedt? Neem contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Een bezoek brengen aan onze showroom in Rotterdam behoort ook tot de mogelijkheden. Wij zijn van maandag t/m donderdag geopend van 09:00-17:00 en op vrijdag van 09:00 t/m 15:00. Wij zijn de specialist waar u naar op zoek bent. Bosman ontwerpt passende magneetreclame voor iedere organisatie. Wij zorgen ervoor dat uw boodschap perfect wordt weergegeven. Vertel ons uw wensen en wij denken met u mee om het gewenste resultaat te realiseren. Wij leveren maatwerk voor elke organisatie. Heeft u vragen op het gebied van communicatie en reclame? Vraag het onze gespecialiseerde medewerkers. Zij vertellen u alles wat u wilt weten.

contact opnemen