Magneetplaten laten maken

Magneetreclame is een echte blikvanger. Het is snel te plaatsen op een bedrijfsauto of aanhanger, mits de ondergrond van metaal is. Magneetplaten zijn bovendien gemakkelijk te verwijderen. Met magneetplaten op uw bedrijfsauto of bus, trekt u de aandacht van de andere verkeersdeelnemers en laat u uzelf zien! Het is een relatief goedkope manier om uw bedrijfsnaam of logo aan te brengen op vervoersmiddelen of op andere ondergronden van metaal. Wilt u magneetplaten laten maken voor uw onderneming? Bij Bosman Reklame bent u aan het juiste adres. Wij voorzien klanten al vele jaren van belettering en andere reclame-uitingen.

magneetplaten
Magneetplaten groot en klein

Hoe werkt het?

De opdruk van een magneetplaat kan bestaan uit een print- of snijtekst. De plaat wordt op de auto geplaatst. De magnetische werking van de platen zijn zo krachtig dat het gewoon op uw auto blijft zitten, ook bij hoge snelheden. Kiest u voor een magneetplaat met print dan werken we deze af met een laminaat of we bedrukken direct op de platen. De magneetplaten die Bosman produceert zijn van hoogwaardige kwaliteit, het printwerk op de platen van een hoge resolutie. Onze vakmensen maken ieder dag weer met plezier diverse magneetplaten. Ook aardig om te weten: de platen zijn verkrijgbaar in diverse maten en vormen.

Toepassing magneetplaten

Zoals eerder benoemd wordt een magneetplaat vaak ingezet voor auto’s, bussen of touringcars. Gebruikt u uw bedrijfswagen ook privé, dan kunt u gemakkelijk in het weekend deze tijdelijke reclame er afhalen. Zo kunt u uw bedrijf promoten alleen wanneer het u uitkomt. Daarnaast kunnen ze gebruikt worden voor displays, bewegwijzering en planningsborden.

magneetplaten laten maken

Val op met de magneetplaten van Bosman Reklame

Hebben wij uw nieuwsgierigheid weten te triggeren en wilt u uw magneetplaten ook laten maken door Bosman? Neem dan contact met ons op. Vertel ons telefonisch of per mail wat uw wensen zijn en wij denken met u mee op welke wijze we uw gegevens of logo het beste kunnen uitwerken op een magneetplaat. Bosman is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en monteren van magneetplaten, belettering, bewegwijzering en lichtreclame. Bij ons bent u verzekerd van de beste kwaliteit en service. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij exact hoe we uw identiteit moeten weergeven. Heeft u vragen? Stel ze gerust, wij reageren snel.

contact opnemen