Magneetplaten als reclame

Uw auto inzetten als rijdende reclamebord? Laat de experts van Bosman het voor u regelen! Wij maken passende magneetplaten voor uw auto. Een groot voordeel is dat deze vorm van reclame er gemakkelijk af te halen is en er weer op te zetten. Uiteraard kunt u het ook permanent op uw auto laten zitten. Onze magneetplaten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. De magneetplaten blijven goed zitten op autoportieren en zijn flexibel. Magneetplaten zijn een ideale manier om tijdelijke reclame te maken.

magneetplaten
Bosman maakt allerlei soorten magneetplaten

De vele mogelijkheden van magneetplaten

Doordat magneetreclame gemakkelijk van de auto af te halen is, is het een flexibele manier van reclame. U kunt namelijk zelf kiezen wanneer u met de reclame rijdt of niet. Het is ook mogelijk magneetplaten voor andere doeleinden te gebruiken. Denk aan bussen, displays en bewegwijzering. Voor onze magneetplaten gebruiken wij hoogwaardig magnetisch materiaal. Standaard hebben onze platen een afmeting van 60 x 40 cm. Liever een ander formaat? Ook geen enkel probleem. Bosman levert maatwerk. Geef kenbaar wat uw wensen zijn en wij gaan voor u aan de slag.

Voordelen van Bosman Reklame

  • Persoonlijke service en maatwerk;
  • 45 jaar ervaring;
  • Hoge kwaliteit materialen;
  • Meedenken met uw wensen;
  • Showroom in Rotterdam;
  • Goede begeleiding van orders;
  • Alle vervaardiging in eigen huis;
  • Nette prijzen
magneet platen
Magneetplaten rond of rechthoekig

Benieuwd naar onze tarieven?

Iedere gewenste boodschap kunnen wij voor u uitdragen. Bij Bosman bent u verzekerd van de beste kwaliteit en service. Geef uw auto de uitstraling die u wenst. Switch makkelijk van reclame zonder last te hebben van oude reclame. De platen laten namelijk geen lijmresten achter. Heeft u zelf al een ontwerp in gedachte? Mail deze naar ons en we bespreken graag wat er mogelijk is. Het is tevens mogelijk om onze experts een schets te laten maken op basis van uw ideeën. Meer informatie? Neem contact op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij zijn bereikbaar op 010-4119999.