Magneetplaten

Wilt u als ondernemer het maximale resultaat uit uw reclamecampagnes halen? Magneetreclame is dé mobiele reclame-mogelijkheid van het moment. Magneetborden zijn eenvoudig op uw auto te monteren zodat u en/of uw personeel rondrijdt met de door u gewenste reclame en ze zijn ook nog  op ieder moment gemakkelijk te demonteren. Zo hoeft u nooit definitief voor autobelettering te kiezen, maar doet u dat alleen op de momenten dat u dat wilt. Het is een flexibel reclamebord. Magneetplaten zijn modern en betaalbaar.

magneetreclame

Wat is magneetreclame?

Magneetplaten bestaan uit 0,8 mm dikke flexibele magneetbeplating. De standaardkleur van deze beplating is wit. Met plakletters of een full colourprint brengen wij uw logo / huisstijl aan op de magneetplaat zodat uw organisatie herkenbaarheid heeft. Voor de meeste portieren bedraagt de afmeting voor een magneetplaat 60 x 30 cm. Bosman Letters kan de platen ook op maat maken. Zo zijn ronde vormen of andere vormen dan een rechthoek ook mogelijk.

De eindeloze mogelijkheden van magneetborden

Magneetreclame is niet alleen toepasbaar op auto’s. Onze vakmensen monteren magneetborden ook op displays of bewegwijzeringsborden. Voor welke toepassing u ook kiest, bij Bosman bent u ervan verzekerd dat producten maken van kwalitatief hoogwaardige kwaliteit. Al jaren is Bosman expert op het gebied van het ontwerpen en produceren van reclame-uitingen, waardoor we als geen ander weten hoe we de door u gewenste boodschap het beste kunnen uitdragen. Magneetreclame is een zeer flexibel product in gebruik. De platen brengt de mogelijkheid met zich mee dat u voor diverse reclameboodschappen kunt kiezen. U kunt er namelijk op ieder moment voor kiezen om het magneetbord te vervangen voor een andere plaat.

Kwaliteit & klasse

Eén van de doelen van Bosman Letters is het produceren van een reclameproduct dat kwalitatief op orde is, uitstraling en attentiewaarde heeft en dat uw huisstijl en doelstellingen van uw organisatie goed over het voetlicht worden gebracht. Al onze magneetborden worden uitsluitend gemaakt met computergestuurde moderne apparatuur. Ze zijn van hoogwaardige kwaliteit en met precisie vervaardigd door vakmensen met verstand van zaken. Aan het produceren en monteren van magneetreclame gaat een goed vrijblijvend advies aan vooraf. De mogelijkheden worden per geval beoordeeld. Wilt u met ons in contact komen? Vul dan het contactformulier in of stuur ons een e-mail, dan helpen we u zo snel mogelijk verder. Of bel ons op 010-4119999

Terug naar het overzicht