Magneet reclame op uw auto?

Zoekt u een specialist die magneet reclame op uw auto kan realiseren? Bij Bosman Reklame bent u aan het juiste adres! Met meer dan 45 jaar ervaring weten we precies hoe we uw doelgroep kunnen prikkelen. Het grote voordeel van magneet reclame is dat het snel toe te passen is en ook eenvoudig weer gewijzigd of verwijderd kan worden. Onze magneet reclame kan worden verwerkt op auto’s, touringcars, displays of borden. Het is een uitstekende huisstijldrager en ideaal om gemakkelijke boodschappen te communiceren. Wij kunnen magneet reclame in verschillende afmetingen leveren, vertel ons uw wensen en wij kijken wat de mogelijkheden zijn. Meer weten? Informeer bij Bosman!

Waarom kiezen voor magneet reclame op uw auto?

Welke boodschap u ook wilt overbrengen, magneet reclame is de ideale oplossing. Het is een uitstekende manier om op te vallen. Een mens ziet gemiddeld wel 3000 reclame-uitingen per dag. Magneet reclame biedt uitkomst om u en uw bedrijf in de kijker te spelen en wij helpen u hier graag bij. Bosman is in staat magneetplaten in een bepaalde vorm uit te snijden dankzij ons computergestuurde systeem. Wilt u regelmatig wisselen van reclame? Dan is magneet reclame echt iets voor u.

Voordelen Bosman Reklame

  • 45 jaar ervaring;
  • Nieuwste apparatuur (o.a. laserapparaten);
  • VCA-gecertificeerde medewerkers in dienst;
  • Kwaliteitskeurmerk Sibon;
  • Showroom in Rotterdam;
  • Alle vervaardiging in eigen huis;
  • Hoge kwaliteit;
  • Persoonlijke service & maatwerk.

Uw specialist in communicatie en reclame

Magneetreclame is slechts één van onze specialiteiten. Wij hebben inmiddels dankzij jarenlange ervaring veel kennis opgedaan in deze branche. Onze specialisten werken uitsluitend met hoogwaardige materialen. Hierdoor bent u verzekerd van de beste kwaliteit en geniet u lang van uw magneet reclame. Wij maken maatwerk voor iedere organisatie en geven uw identiteit perfect weer. Of u nu op zoek bent naar reclameborden, gevelletters, spandoeken, raamfolie, verkeersborden, displays, beursborden, stickers of gevelreclame; Bosman is de professional waar u naar op zoek bent!

Neem contact op met Bosman

Voor magneet reclame op uw auto bent u bij ons aan het juiste adres! Vertel ons uw wensen en wij denken graag met u mee om tot het perfecte resultaat te komen. Voor een flinke uitdaging deinzen wij niet terug. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen op het gebied ban magneet reclame? Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in of bel naar 010 – 411 99 99. Laat u verrassen door de creativiteit van Bosman! U bent ook van harte welkom een bezoek te brengen aan onze showroom in Rotterdam. Hier vindt u diverse reclame-uitingen die wij geproduceerd hebben!

contact opnemen