Machineplaatjes

Machineplaatjes, ook wel typeplaatjes genoemd, worden in vele industrieën toegepast. Ze fungeren als label voor een bepaalde machine of apparaat. Bij Bosman Reklame snappen wij dat ieder machineplaatje vraagt om zijn eigen formaat, vorm, eigenschappen en tekst. Dit maakt dan ook dat wij ontelbare mogelijkheden bieden voor het vervaardigen van machineplaatjes. Maatwerk leveren is niet voor niets onze grote kracht.

Diverse soorten machineplaatjes bij Bosman Reklame

Bij Bosman Reklame is machineplaatjes produceren aan de orde van de dag. Bij ons heeft u diverse mogelijkheden als het gaat om machineplaatjes. Zo zeefdrukken wij op onder andere aluminium. Graveren of laser markeren doen wij ook. Wilt u gaten uit het materiaal sparen ten behoeve van machineknoppen?Ook dat is geen probleem. Hieronder de mogelijkheden voor machineplaten bij Bosman Reklame op een rijtje.

Machineplaatjes uit RVS

Machineplaatjes van RVS zijn stevig, niet-magnetisch en corrosie bestendig. Onze RVS machineplaten kunnen wij graveren. Zo is het dus ook mogelijk om bijvoorbeeld serienummers in de robuuste machineplaatjes te vervaardigen.

Resopal machineplaatjes

Wij zijn tevens in staat machineplaten van Resopal te vervaardigen. Resopal biedt u vele voordelen. Zo is het buigzaam, brandwerend en stevig. Daarnaast is het UV, chemicaliën en warmtebestendig. Het kan temperaturen van zeker 150 graden verdragen. Hierdoor zijn plaatjes van Resopal voor vele doeleinden te gebruiken.

Zeefdrukwerk op aluminium

Een aluminium machineplaatje kan temperaturen aan tot ongeveer 150 graden en is geschikt voor zowel binnen- als buiten gebruik. Bosman Reklame laat tekst er door middel van zeefdruk opzetten. Daarbij heeft u keuze uit alle kleuren van de regenboog: al onze producten kunnen immers in iedere kleur bedrukt worden.

RVS laser gemarkeerd

Onze RVS machineplaatjes kunnen wij met een moderne lasermachine voorzien van graveringen. De ingegraveerde tekst en tekens zorgen voor een hoogwaardige markering, met een goede en blijvende leesbaarheid. De laser gemarkeerde tekst kan in diverse kleuren vervaardigd worden bij Bosman Reklame.

Machineplaatjes van Bosman Reklame

Wie zijn wij? Bosman Reklame is al sinds 1970 uw specialist in belettering, naamborden, letters, verkeersborden, bewegwijzering, freesletters, parkeerborden en reclameborden. Bij ons kunt u terecht voor nagenoeg al uw gewenste signactiviteiten. Wij staan bekend om onze uitstekende kwaliteit, ervaren vakmensen en het leveren van maatwerk. De klant kan altijd op ons deskundige advies rekenen, ook als het gaat om de vervaardiging van machineplaatjes. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor bijvoorbeeld het materiaal van uw machineplaatjes.

Meer informatie over machineplaten

Bosman Reklame vervaardigt graag het juiste machineplaatje volledig naar uw wens. Neem gerust eens contact met ons op en informeer naar de vele mogelijkheden. U bent natuurlijk ook altijd van harte welkom in onze uitgebreide showroom. Een vrijblijvende afspraak op locatie om de omgevingsfactoren in kaart te brengen voor de gewenste reclame-uiting kan ook. Neem contact op door ons contactformulier in te vullen, een e-mail te sturen of te bellen 010 – 411 99 99.

contact opnemen