Lichtreclame, hoe gaat dat in zijn werk?

Lichtreclame maakt zichtbaar. Zoveel lichten als op Times Square in New York is wellicht iets te veel van het goede, maar feit blijft dat lichtreclame werkt. Het is opvallend, onderscheidend en geeft een vrolijke uitstraling. Wanneer u uw lichtreclame laat ontwerpen door een vakkundige specialist, weet u zeker dat u zichzelf er mee in de kijker speelt. Bosman Reklame is zo’n specialist. Met meer dan 45 jaar ervaring in reclame-uitingen kunt u dit gerust aan ons over laten.

Soorten lichtreclame

Lichtreclame loopt uiteen. Bij Bosman Reklame bieden wij u de volgende mogelijkheden voor lichtreclame:

  • Lichtbakken;
  • Verlichte letters;
  • Aluminium doosletters;
  • Lichtlijnen;
  • Gefreesde letters met lightline-systeem.

Werkwijze bij lichtreclame

Wanneer wij van start gaan het met ontwerpen van de lichtreclame naar uw wens, gaan wij natuurlijk eerst in gesprek met u. Wat zijn uw wensen? Wat wilt u met de lichtreclame uitstralen? En wat is uw budget? Naar aanleiding van dit gesprek maken wij een eerste ontwerp van de reclame-uiting. Voor onze lichtreclame werken wij allen met kwalitatief hoogwaardige materialen en vakmensen. Zo zorgen wij voor een optimaal resultaat.

Eindeloze mogelijkheden

Een andere grote kracht van Bosman, is onze veelzijdigheid. De mogelijkheden zijn eindeloos! Zo maken wij lichtbakken van geanodiseerd aluminium of geheel van kunststof in elk gewenst formaat. Standaard zijn onze lichtbakken 200 mm diep. LED-verlichting zorgt voor een schone en energiezuinige verlichtingsbron. De in het lichtbakprofiel bevestigde acrylaatplaat kan worden voorzien van bijvoorbeeld belettering of een mooie afbeelding. Ook worden in ons bedrijf losse, verlichte letters gemaakt (doosletters). Uiteraard zijn er ook externe lichtbronnen, zoals gevelletters, mogelijk. Voor ieder wat wils bij Bosman!

Neem contact op met Bosman

Wij hebben u zojuist een aantal voorbeelden gegeven van eventuele mogelijkheden voor lichtreclame, maar dit is zeker niet alles wat wij kunnen! Ook wanneer u eigen ideeen heeft, zijn deze van harte welkom. Wij ontwerpen graag, samen met u, een uniek design voor uw product of organisatie. Zo hebben wij al honderden gevels, ramen, borden en auto’s voorzien van opvallende en duurzame lichtreclame en andere reclame-uitingen. Wij werken snel, efficiënt en tegen betaalbare prijzen. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op door ons contactformulier in te vullen, een e-mail te sturen of te bellen naar 010 – 411 99 99.

Terug naar het overzicht