Lichtreclame laten maken

Lichtreclame laten maken doet u door Bosman. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van lichtreclame en installeren deze wekelijks. Hoe dat gaat? Op locatie kijken we naar de architectonische vormgeving van uw bedrijfspand en zorgen dat we met de juiste conversie van het logo een aansluiting kunnen zoeken op uw gevel. Wij zorgen ervoor dat uw identiteit perfect tot uiting komt.

Vormen lichtreclame

Wij zetten graag een aantal mogelijkheden van lichtreclame op een rijtje:

  • (Losse) doosletters met LED: dikke letters met een diepte van 8 of 12 cm, met kappen van lichtdoorlatend acrylaat.
  • Neonreclame: geblazen glas met gas erin. Door het glas onder spanning te zetten wordt e.e.a. verlicht.
  • Lichtbakken: rechthoekige of vierkante aluminium profiel -meestal 20 cm diep- inclusief LED-verlichting en een in het profiel geschoven opaalacrylaatplaat (4 mm ) met zelfklevende belettering er op.
  • (Losse) gevelletters met een bepaalde dikte op afstandhouders tegen de gevel gezet met een externe lichtbron er boven (een lightline of spots).

Bosman installeert lichtbakken, aluminium doosletters, verlichte letters, lichtlijnen en gefreesde letters voorzien van ons ranke lightline-systeem. Ons montage team installeert dagelijks de mooiste lichtreclame op een veilige manier.

Bosman, uw specialist in lichtreclame

Wilt u uw lichtreclame laten maken door Bosman? Aarzel niet en neem contact met ons op. Dit kan door het formulier op onze website in te vullen, te bellen naar 010-411 99 99 of stuur ons een mail. Onze medewerkers staan u graag te woord en denken altijd met u mee. U bent uiteraard ook van harte welkom om een bezoek te brengen aan onze showroom in Rotterdam. Deze is geopend van maandag t/m vrijdag tussen 09:00-17:00.

contact opnemen