Lichtreclame laten maken

Lichtreclame laten maken laat u doen door Bosman Letters & Reklame. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van lichtreclame en installeren deze wekelijks voor diverse klanten. Hoe gaat dat in zijn werk? Op locatie kijken we naar de architectonische vormgeving van uw bedrijfspand en zorgen we dat we met de juiste conversie van het logo een aansluiting kunnen zoeken op uw gevel. Zo zorgen wij ervoor dat uw identiteit perfect tot uiting komt. We zorgen er dus ook voor dat de reclame goed aansluit bij uw bedrijfspand.

Lichtreclame
Acrylaat letters met LED-verlichting.

Vormen lichtreclame

Wij zetten graag een aantal mogelijkheden van onze lichtreclame op een rijtje:

  • (Losse) doosletters met LED: dikke letters met een diepte van 8 of 12 cm, met kappen van lichtdoorlatend acrylaat.
  • Neonreclame: geblazen glas met gas erin. Door het glas onder spanning te zetten wordt e.e.a. verlicht.
  • Lichtbakken: rechthoekige of vierkante aluminium profiel -meestal 20 cm diep- inclusief LED-verlichting en een in het profiel geschoven opaalacrylaatplaat (4 mm ) met zelfklevende belettering er op.
  • (Losse) gevelletters met een bepaalde dikte op afstandhouders tegen de gevel gezet met een externe lichtbron er boven (een lightline of spots).
doosletters
Aluminium doosletters met LED-verlichting.

Bosman installeert lichtbakken, aluminium doosletters, verlichte letters, lichtlijnen en gefreesde letters voorzien van ons ranke lightline-systeem. Vanzelfsprekend installeren onze montageteams dagelijks de mooiste lichtreclame op een veilige manier. De meeste medewerkers hebben een VCA-certificaat op zak.

Bosman, uw specialist in lichtreclame

Wilt u uw lichtreclame laten maken door Bosman? Aarzel niet en neem contact met ons op. Dit kan door het formulier op onze website in te vullen, te bellen naar 010-411 99 99 of stuur ons een mail. Onze medewerkers staan u graag te woord en denken altijd graag met u mee. Ook bent u van harte welkom in onze showroom in Rotterdam. Deze is geopend van maandag t/m vrijdag tussen 09:00-17:00.

contact opnemen