Lichtreclame laten maken in Rotterdam

Lichtreclame laten maken in Rotterdam doet u bij Bosman. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van lichtreclame en installeren deze wekelijks. Hoe dat gaat? Op locatie kijken we naar de architectonische vormgeving van uw bedrijfspand en zorgen we dat we met de juiste conversie van het logo een aansluiting kunnen zoeken op uw gevel. Zo maken wij een mooie lichtreclame waarbij uw identiteit perfect tot uiting komt.

lichtreclame
Met LED-verlichte doosletters vallen op!

Vormen lichtreclame

Wij zetten graag een aantal mogelijkheden van lichtreclame voor u op een rijtje:

  • (Losse) doosletters met LED: dikke letters met een diepte van 8 of 12 cm, met kappen van lichtdoorlatend acrylaat
  • Neonreclame: geblazen glas met gas erin. Door het glas onder spanning te zetten wordt e.e.a. verlicht
  • Lichtbakken: rechthoekige of vierkante aluminium profiel -meestal 20 cm diep- inclusief LED-verlichting en een in het profiel geschoven opaalacrylaatplaat (4 mm ) met zelfklevende belettering er op
  • (Losse) gevelletters met een bepaalde dikte op afstandhouders tegen de gevel gezet met een externe lichtbron er boven (een lightline of spots)

Bosman installeert lichtbakken, aluminium doosletters, verlichte letters, lichtlijnen en gefreesde letters voorzien van ons ranke lightline-systeem. Ons montage team installeert dagelijks de mooiste lichtreclame op een veilige manier, ook dit doen we zelf, zodat we da kwaliteit kunnen waarborgen.

Lichtreclame Rotterdam

Bosman, uw specialist in lichtreclame

Wilt u uw lichtreclame laten maken door Bosman Letters & Reklame? Aarzel niet en neem contact met ons op. Dit kan door het formulier op onze website in te vullen, te bellen naar 010-411 99 99 of ons een mail te sturen. Onze medewerkers staan u graag te woord en denken met u mee. U bent uiteraard ook van harte welkom om een bezoek te brengen aan onze showroom in Rotterdam. Deze is geopend van maandag t/m vrijdag tussen 09:00-17:00. We zien u graag!