Lichtreclame door Bosman

Bent u op zoek naar een toevoeging van uw bestaande reclame of een nieuwe uiting? Denk dan eens aan lichtreclame. Lichtreclame is de naam van uw organisatie laten zien door middel van een verlichte reclame-uiting. Deze vorm van reclame zorgt gegarandeerd voor een opvallend aanzicht aan uw gevel of dak. Wellicht een open deur, maar uiteraard ’s avonds levert lichtreclame in optima forma het ultieme voordeel op vanwege de grote attentiewaarde. Voor de uitvoering is Bosman uw partner. Bosman is al 45 jaar lichtreclamespecialist op alle fronten: van het ontwerp tot de montage, wij verzorgen het gehele proces voor u. Bovendien gaan we op een persoonlijke en gerichte wijze te werk. We kijken op locatie naar de architectonische vormgeving van uw bedrijfspand en zorgen dat we met de juiste conversie van het logo een aansluting kunnen zoeken op uw gevel. Alleen door deze aanpak denkt Bosman Letters het allerbeste resultaat te kunnen halen uit uw lichtreclame.

De mogelijkheden

LED-verlichting is in deze tijd niet meer weg te denken in onze verlichte gevelreclame; het is duurzaam, licht goed gelijkmatig uit en is bovendien energiezuinig en daarmee dus relatief goedkoop in het gebruik. Het is daarom niet verwonderlijk dat in al onze lichtreclameproducten, behalve in neonreclame, LED verwerkt is.

Bosman Letters maakt en installeert de volgende lichtreclame:

Heeft u een nieuw bedrijfspand of winkel betrokken? Of bent u benieuwd wat de juiste aanvulling op uw bestaande reclame kan zijn? Bosman Reklame doet graag een survey ter plaatse om de omgevingsfactoren bij u in kaart te brengen en u te adviseren over de mogelijkheden om voldoende attentiewaarde te krijgen op uw pand. In onze showroom kunt u de reclame-uitingen van dichtbij bewonderen; kom gerust eens bij ons langs of maak een afspraak!

Ons stappenplan

Bij Bosman gaan we alleen voor het allerbeste resultaat. Daarom gaan we zeer gedetailleerd en volgens een vast stappenplan te werk. 1) U heeft een wens; 2) U geeft aan wat u wilt of wij komen langs op locatie om de omgevingsfactoren te bekijken; 3) Wij maken een offerte/presentatie die u goed inzicht geeft in wat wij aanbieden; 4) Na akkordatie van de offerte maken wij een gerichte planning van het vervaardigen en montage van de lichtreclame op uw locatie .

Enthousiast over de lichtreclame van Bosman?

Neem dan contact op met onze professionals! Dat kan via het contactformulier of door ons een e-mail te sturen. Telefonisch zijn wij te bereiken op 010-411 99 99.

Terug naar het overzicht