Lichtbak letters

Wanneer u op straat om u heen kijkt, ziet u regelmatig lichtbak reclame. Meestal wordt het gebruikt als gevelreclame of denk aan de bushalte waar vaak een lichtbak met LED-verlichting staat. Het is een goede manier om op te vallen en producten of diensten te promoten. Een lichtbak heeft een groot formaat en is goed te zien, ook in het donker. Uw merknaam is van groot belang wanneer u ondernemer bent. Door middel van bijvoorbeeld lichtbak letters bereikt u dit. Bosman Reklame biedt hiervoor de keuze uit meerdere soorten lichtbronnen. We laten de keuze aan u welke vorm van verlichting u het beste bij uw bedrijf en uw huisstijl vindt passen. Uiteraard adviseren we u graag. We leveren de lichtbak letters in iedere gewenste kleur. Heeft u zelf een idee qua ontwerp? Laat het ons weten, we kijken graag wat we voor u kunnen betekenen.

Voor wie produceren wij lichtbak letters?

Het overgrote deel maken wij lichtbakken en lichtbak letters voor zakelijke klanten. Restaurants, winkels, cafés, musea, apotheken en ga zo nog maar even door. Particulieren kunnen ook bij ons terecht voor unieke lichtbak letters. Bij ons zit u nooit vast aan standaardoplossingen. De meeste opdrachten betreffen altijd maatwerk. Dit is tevens ook meteen het leukste aspect van een samenwerking. Samen met de klant bedenken we hoe we tot het beste resultaat kunnen komen. Het begint met een ontwerp. Indien u als klant akkoord gaat, gaan we onmiddellijk aan de slag. Naast het ontwerpen en produceren kunnen we de reclame ook altijd voor u monteren.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Hebben wij uw nieuwsgierigheid gewekt en wilt u meer weten over onze lichtbak letters? Neem contact met ons op. We bespreken graag de opties met u en komen met een offerte op maat. Het is ook mogelijk dat we naar u komen om bijvoorbeeld het pand te bekijken en zo te beoordelen welke vorm van lichtreclame het beste past. Heeft u een andere vraag over onze reclame-uitingen? Bel of mail gerust.

contact opnemen