Lichtbak letters van de beste kwaliteit

Dag en nacht opvallen met uw reclame? Kies dan voor een lichtbak van Bosman Reklame. Dit is een van de meest gekozen vormen van lichtreclame en dat is niet voor niets. Ze zijn namelijk gemakkelijk in gebruik, onderhoudsarm, op vrijwel alle plekken plaatsbaar, bestand tegen alle weersomstandigheden én hebben een lange levensduur. Bij Bosman verzekeren we u van lichtbak letters van topkwaliteit. Als lichtbron heeft u de keuze uit LED of tl-verlichting.

Onderstreep uw identiteit met lichtbak letters

Op een goede manier de aandacht trekken doet u dus met de lichtbak letters van Bosman Reklame. Al vele jaren zijn wij actief in de reclamebranche en weten dus exact op welke manier we uw identiteit het beste over kunnen brengen. Vandaag de dag kiezen steeds meer bedrijven voor lichtreclame om op de juiste manier de nadruk te leggen. Weet u niet precies welke vorm of afmeting het beste past bij uw toepassing? Bosman maakt altijd eerst een schets voordat we daadwerkelijk van start gaan. Hierbij houden we rekening met de uitstraling van het pand en uw identiteit. Op deze manier weet u precies wat u kunt verwachten en kom u achteraf niet voor verrassingen te staan. Wat uw wensen ook zijn, we denken graag met u mee om tot het prefecte resultaat te komen. Naast het ontwerpen en de realisatie, monteren onze specialisten de lichtbak reclame ook nog eens voor u.

Lichtbak letters voor ieder budget

Bosman Reklame staat bekend om maatwerk. Voor ieder budget bieden wij een passende oplossing. Lichtbakken fabriceren wij uit geanodiseerd aluminium of geheel van kunststof in elk gewenst formaat. Bij iedere uitvoering zorgen we voor een stevige constructie zodat u zeker weet dat uw lichtbak met letters jarenlang meegaat. Wilt u meer weten over onze lichtbakken? Neem contact met ons op vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. U kunt ons bereiken op 010-411 99 99.