Goedkope reclameborden

reclameborden
Borden met verlijmde gevelletters: 8 mm dik acrylaat, net iets chiquer

Zoekt u reclameborden van goede kwaliteit en tegen een scherpe prijs? Zoek niet verder en maak kennis met Bosman Letters & Reklame. Wij kunnen goedkope reclameborden voor u maken die er tevens chique uit zien. Bosman probeert op een goede manier uw boodschap te verwoorden op uw reclamebord.

Ervaring telt altijd. Al meer dan 45 jaar maken wij reclameborden uit diverse materialen en met diverse opdrukken. Ook het installeren kunt u aan ons overlaten. Dagelijks zijn onze zeer ervaren monteurs onderweg om mooie reclameborden te plaatsen bij klanten.

De mogelijkheden van goedkope reclameborden

Dankzij een reclamebord van Bosman Letters & Reklame heeft u meer attentiewaarde en dus meer omzet. Wij bewerken acrylaat, kunststof, aluminium en nog vele andere materialen. Wij proberen altijd een perfect visitekaartje voor u te maken.

Onze reclameborden zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen. Een reclamebord kan worden ingezet boven een bedrijfs- of winkelpand, langs sportvelden, naast een entree of langs de snelweg. Onze borden worden gemaakt uit volkern materialen, alupanel of celkern materiaal. De reclameborden worden voorzien van een full-colour print, zelfklevende belettering of we printen direct op de ondergrond.
Kleine borden kunnen we ook ingraveren.

Goedkope reclameborden
Een reclamebord uit alupanel

Uw reclamespecialist

Kiest u voor Bosman Letters & Reklame, dan kiest u voor de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs. Ons team vakmensen hebben jarenlang ervaring op het gebied van reclameborden en werkt enkel met hoogwaardige apparatuur. Bij ons kunt u rekenen op een prachtig product met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Wij zorgen voor de mooiste goedkope reclameborden en zorgen dat de uitstraling past bij uw bedrijf. Een reclamebord moet als visitekaartje dienen voor uw bedrijf. Bosman Reklame verzorgt deze reclame graag voor u. Of het nu een klein of groot project omvat, wij bieden passende mogelijkheden voor elk budget. Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom in Rotterdam. Wij zijn bereikbaar op 010-4119999

contact opnemen