Goedkope reclameborden

reclameborden
Borden met verlijmde gevelletters

U zoekt reclameborden van goede kwaliteit en tegen een scherpe prijs? Zoek niet verder en maak kennis met Bosman Reklame. Wij maken goedkope reclameborden,qua prijs dan uiteraard en niet qua uitstraling. Bosman verwoordt uw boodschap op reclameborden. Al meer dan 45 jaar maken wij reclameborden uit diverse materialen en opdrukken. Het installeren ervan kunt u ook aan ons overlaten. Dagelijks zijn onze ervaren monteurs onderweg om mooie reclameborden te plaatsen bij klanten.

De mogelijkheden van goedkope reclameborden

Dankzij een reclamebord van Bosman heeft u meer attentiewaarde en dus meer omzet. Wij bewerken acrylaat, kunststof, aluminium en nog vele andere materialen. Wij maken een perfect visitekaartje voor u. Onze reclameborden zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen. Een reclamebord kan worden ingezet boven een bedrijfs- of winkelpand, langs sportvelden, naast een entree of langs de snelweg. Onze borden worden gemaakt uit volkernmaterialen, aluminium of celkernmateriaal. De reclameborden worden gemaakt door middel van het aanbrengen van een full-colour print, zelfklevende belettering of het direct printen op de ondergrond. Kleine borden kunnen we ook ingraveren.

Goedkope reclameborden

Uw reclamespecialist

Kiest u voor Bosman Reklame, dan kiest u voor de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs. Ons team vakmensen hebben jarenlang ervaring op het gebied van reclameborden en werkt enkel met hoogwaardige apparatuur. Bij ons kunt u rekenen op een prachtig product met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Wij zorgen voor de mooiste goedkope reclameborden en zorgen dat de uitstraling past bij uw bedrijf. Een reclamebord dient als visitekaartje voor uw bedrijf. Bosman Reklame verzorgt uw reclame graag voor u. Of het nu een klein of groot project omvat, wij bieden passende mogelijkheden voor elk budget. Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom in Rotterdam.

contact opnemen