Goedkope lichtreclame

Op zoek naar mooie, maar goedkope lichtreclame? Welkom bij Bosman Reklame. Onze specialiteit is het ontwerpen, produceren en aanbrengen van lichtreclame. Wij maken lichtreclame in elk formaat voor u. Zo maken we bijvoorbeeld lichtbakken uit geanodiseerd aluminium. Dankzij de LED-verlichting die wij in de lichtbakken aanbrengen ontstaat een optimale lichtverdeling. Om ervoor te zorgen dat het totaalplaatje klopt komt één van onze medewerkers eerst vaak langs om uw bedrijfspand te bekijken.

Soorten lichtreclame

  • (Losse) doosletters met LED: met kappen van lichtdoorlatend acrylaat.
  • Neonreclame.
  • Lichtbakken: rechthoekige of vierkante aluminium profiel inclusief LED-verlichting.
  • (Losse) gevelletters met een externe lichtbron erboven (een lightline of spots).

Bij Bosman werken we met de beste apparatuur om ze de mooiste lichtreclame tot stand te brengen. Dagelijks zijn onze monteurs op weg om ergens lichtreclame te monteren. Doordat wij al op tal van locaties lichtreclame hebben geïnstalleerd, zijn wij in staat op diverse ondergronden lichtreclame aan te brengen.

Bezoek onze showroom

Wilt u ook profiteren van goede reclame? Kies dan voor de goedkope lichtreclame van Bosman. Wij verwerken vandaag de dag in bijna al onze lichtreclame LED-verlichting. Dit is een duurzame en energiezuinige vorm van verlichting. Bent u enthousiast geworden over de mogelijkheden en wilt u onze reclamevormen eens in het echt bekijken? Dat kan! Breng een bezoek aan onze showroom in Rotterdam! Deze is geopend van maandag t/m vrijdag tussen 09:00-17:00.

contact opnemen