Gevelreclame De Bruin, RVS-look letters

Deze maand plaatsten we een mooie gevelreclame uit 3 mm dik RVS-look. Dit is aluminium sandwichmateriaal: een laag poly-ethyleen tussen 2 aluminium lagen, in dit geval met een fraai geborstelde RVS-look laag.


De gevelletters voor De Bruin in Brielle zijn aan de achterzijde voorzien van blind verlijmde afstandsnoppen ad 23 mm. Hierdoor staan deze letters en het logo op een afstand van de gevel, waardoor een mooi schaduw-effect wordt bewerkstelligd.

Aluminium sandwichmateriaal is licht van materiaal en makkelijk te bewerken.

freesletters

Freesletters worden gemonteerd met behulp van blind verlijmde afstandsnoppen. Nokken worden aan de achterzijde van de letters aangebracht met speciale kit. Met de contranokken, die met schroeven op de ondergrond worden aangebracht, kunnen de letters met de nokken in de contranokken worden geklikt.

Aluminium sandwichmateriaal is veel goedkoper dan RVS, maar heeft dezelfde uitstraling. Budgettair gezien is het dus een goede keuze om voor onze RVS-look letters te kiezen.

Wilt u ook mooie gevelletters op uw gevel? Kies dan voor bosman letters & reklame, vraag vrijblijvend een prijs bij ons aan.

freesletters

 

Terug naar het overzicht