Gevelletters in Rotterdam

Gevelletters kunnen ook door LED-spots mooi worden aangelicht…

Heeft u een bedrijf dat gevestigd is op een locatie waar veel passanten voorbij komen? Dan is gevelreclame echt iets voor u om op te vallen. Wij zijn DE specialist voor uw gevelletters in Rotterdam. Uw pand een professionele en representatieve aanblik geven is van groot belang. Het pand is uw visitekaartje voor zowel bezoekers als voorbijgangers. In feite maakt u 24 uur per dag reclame voor uw onderneming. Bosman Reklame is specialist in gevelletters in Rotterdam. Bij ons bent u verzekerd van kwaliteit en precisie en denken we bovendien graag mee al onze klanten.

Welke soorten gevelletters zijn er?

Er kan onderscheid worden gemaakt tussen twee soorten gevelletters:

  • Freesletters: de letters (3, 8, 10 mm) worden vervaardigd uit plaatmateriaal en heeft een dikte van 3, 8 of 10mm. Deze letters voorzien we vaak aan de achterkant van blind verlijmde afstandsnoppen. Hierdoor komt er een mooie ruimte tussen de wand en letters.
  • Doosletters: deze dikke letters (80, 120 of 150mm) worden vervaardigd uit aluminium gezet doosletterprofiel. Dit kan ook in een LED-verlichte versie worden uitgevoerd.
Gevelletters in Rotterdam
Acrylaatletters met RVS spiegeltoplaag

Nieuwsgierig geworden?

Wilt u uw bedrijfsnaam of logo in reliëfvorm op uw gevel? Ook dan bent u bij Bosman aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee om uw identiteit perfect weer te geven. Heeft u een vraag over gevelletters in Rotterdam? Neem gerust contact met ons op. U bent ook van harte welkom een bezoek te brengen aan onze showroom in Rotterdam. Hier vindt u diverse reclame-uitingen die wij ontworpen en geproduceerd hebben.

contact opnemen