Full colour stickers bestellen

…Doet u natuurlijk bij Bosman Reklame. Bij ons bent u aan het juiste adres voor stickers in diverse vormen, afmetingen en kleuren. U heeft de keuze uit permanent klevende stickers en voor het gebruik van een kortere periode, zoals enkele maanden. Onze full colour stickers zijn leverbaar voor verschillende ondergronden. Hierbij kunt u denken aan gladde ondergronden, diepe randen of klinknagels. Bij ons kunt u terecht voor zowel grote en kleine oplages.

Full colour stickers bestellen in alle vormen

Voor veel stickers wordt een rechthoekige vorm gekozen. Maar heeft u liever een ander formaat? Dan is dat ook geen enkel probleem. Wij snijden en stansen namelijk ook. Wij kunnen elke gewenste vorm realiseren.

Onze stickers zijn ook te gebruiken op glas. Hiervoor worden de letters in spiegelbeeld afgedrukt op transparant vinyl of uitgesneden met een plotter systeem. Vervolgens lamineren we ze dubbelzijdig. De gemiddelde levertijd van grote aantallen stickers bedraagt ongeveer 1 à 1,5 week.

In eigen huis geproduceerd

Bij Bosman produceren we alle zelfklevende media in eigen huis. Hierdoor zijn wij in staat het proces intern te bewaken en alle kwaliteitsnormen te waarborgen. Wij beschikken over full colour printers en diverse (vlakbed)plotters om folie mee uit te snijden of te stansen.

full colour stickers
full colour stickers

Wij werken graag zorgvuldig. Na de opdracht krijgt u een werktekening ter controle toegestuurd. Hierop staat de afmeting, oplage en gewenste kleur. Op deze manier is het voor beide partijen duidelijk wat de opdracht is en hoe het geleverde product eruit komt te zien.

Meer weten over onze full colour stickers bestellen?

Bent u enthousiast geworden over de mogelijkheden en wilt u graag onze full colour stickers bestellen? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Een offerte aanvragen behoort ook tot de mogelijkheden. Vergeet bij uw aanvraag niet de afmeting, oplage, toepassing en hoeveelheid kleuren te vermelden. Bij Bosman bent u verzekerd van topkwaliteit. Wij bieden een goede service en leveren betrouwbare adviezen. Wilt u onze reclame-uitingen eens in het echt aanschouwen? U bent van harte welkom een bezoek aan onze showroom in Rotterdam te brengen.

 

 

contact opnemen