Coronapreventie

In deze tijden is het belangrijk dat uw klanten en medewerkers zo weinig mogelijk bloot staan aan de besmetting van het Coronavirus. Gelukkig heeft bosman reklame de afgelopen weken flink wat organisaties kunnen helpen met allerlei zaken omtrent de preventie hiervan.


Bosman druk actief in preventie

Voor verschillende vastgoedpartijen en zorgorganisaties brachten wij in tientallen kantoorpanden allerlei wand- en muurstickers aan, plaatsten wij zuilen met preventieregels en zetten wij transparante PVC-schermen neer op diverse balies. We maken en leveren de producten dus niet alleen, maar we brengen ze ook aan of zetten ze ook voor u neer. Onze eigen buitenteams staan klaar om al deze zorgen voor u uit handen te nemen. U heeft immers momenteel wel meer aan uw hoofd!
coronapreventie


Dispensers

Sinds kort hebben we ons assortiment aan preventiemaatregelen uitgebreid met dispensers, op een wit frame en een A4- of A3-kliklijst. Deze dispenserhouders zijn makkelijk neer te zetten, staan stevig en worden standaard geleverd met 1 liter desinfectiemiddel. Voor € 228,= heeft u er al 1 in huis en voor meerdere aantallen kunnen we voor u een aantrekkelijke prijsaanbieding maken.


Vloerstickers / 1,5 meter stickers

De honderden vloerstickers, voetstappen en striping die wij al door heel Nederland en België hebben geleverd, worden geprint op een speciale anti-slip vloerfolie. Ze zijn makkelijk aan te brengen, de opdruk blijft goed en kunnen ze in allerlei formaten en uitvoeringen aan u leveren. Omdat iedere dag telt, hanteren wij korte levertijden.

Wil u uw organisatie ook meer Coronaproof maken? Neem dan contact op met bosman reklame BV om te overleggen wat wij voor u op korte termijn kunnen betekenen. Bel ons op 010-4119999


VLOERSTICKERS – STRIPING – DISPLAYS – CORONAPREVENTIE – 1,5 METER STICKERS – DISPENSERS

Terug naar het overzicht