Bosman, uw partner voor Bewegwijzeringsprojecten

Bosman is met haar expertise in staat om allerlei probleemstellingen op te lossen daar waar het gaat om bewegwijzering. Wij voelen ons een vis in het water daar waar het gaat om bewegwijzeringsprojecten. Al jaren zorgen wij voor een juiste routing in ziekenhuizen, scholen, bibliotheken en commerciële organisaties. Waar onderscheid Bosman Reklame zich hierin?

Bewegwijzeringsprojecten door Bosman Reklame
Bewegwijzeringsprojecten van Bosman: duidelijke routing!

-Een goede opname van de omgevingsfactoren en luisteren naar de klant
-Een zorgvuldige uitwerking van de wensen naar een routing met een passend ontwerp
-Vervaardiging van bewegwijzering uit kwalitatief hoogstaand materiaal
-Aangebracht door professionele monteurs die jarenlang ervaring hebben
-Afspraken nakomen
-Duidelijke communicatie

Materialen

Onze bewegwijzeringssystemen worden allemaal vervaardigd uit kwalitatief goede materialen. Wij willen dat ze jarenlang blijven hangen. Daarbovenop vinden wij functionaliteit belangrijk. De systemen moeten makkelijk veranderd en uitgebreid kunnen worden. Levering van materialen moet ook toekomstig gewaarborgd zijn. Door onze aanpak kunnen we ook veel vastgoed gerelateerde bedrijven tot onze klantenkring rekenen. Zij vinden het belangrijk dat systemen gemakkelijk kunnen worden aangepast indien er gebruikers van een gebouw verhuizen, er bij komen of er uitgaan.

Bewegwijzering
We kunnen ook borden ingraveren…

Vormgeving

We vinden het belangrijk dat bewegwijzering duidelijk is, maar ook goed aansluit bij uw huisstijl en het interieur van uw organisatie. Op deze wijze is bewegwijzering aanwezig, zonder dat het uit de toon valt. Verder kan de implementatie van een stukje huisstijl bijdragen aan de ‘branding’ van uw bedrijf. Kortom, een bewegwijzeringsproject is een project dat diverse disciplines in zich herbergt: van vormgeving tot aan een stukje techniek; het is waarlijk een vak.

Ook een probleem met uw vindbaarheid?

Schakel dan Bosman Letters & Reklame Rotterdam in om uw problemen op te lossen. Met onze expertise, ontwerp, fabricage en installatie in eigen huis zijn wij in staat samen met u de koe bij de horens te vatten. Bel ons vandaag nog voor een vrijblijvende survey bij u op locatie: 010-4119999

Terug naar het overzicht